Σοκ στη Γαλλία με νεκρή οικογένεια - Τα πτώματα γονιών και παιδιών βρέθηκαν στο σπίτι τους

Σοκ στη Γαλλία με νεκρή οικογένεια - Τα πτώματα γονιών και παιδιών βρέθηκαν στο σπίτι τους Facebook Twitter
Το σπίτι στο βάθος 'έκρυβε τη νεκρή οικογένεια
0

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η η είδηση για μια νεκρή οικογένεια στη Βρετάνη.

Και τα τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, οι γονείς και τα δύο μικρά παιδιά τους, βρέθηκαν νεκροί σήμερα μέσα στο σπίτι τους στο Γκικλάν, κοντά στο Μορλέ της περιφέρειας Φινιστέρ, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές εισαγγελικές αρχές.

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικίας περίπου 40 ετών και τα δύο μικρά παιδιά τους, ηλικίας 6 και 10 ετών»,  που ζούσαν εδώ και μερικά χρόνια στην κοινότητα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος του Γκικλάν, Ρεϊμόν Μερσιέρ.

Το σπίτι ήταν κλειστό, γεγονός που οδηγεί τις αστυνομικές αρχές στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για μια οικογενειακή τραγωδία.

Το φρικτό σενάριο που εξετάζεται είναι πως κάποιος από τους ενήλικες σκότωσε τα υπόλοιπα μέλη και κατόπιν αυτοκτόνησε, όπως πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Telegramme, ο εργοδότης της γυναίκας ενημέρωσε τις αρχές επειδή ανησύχησε καθώς εκείνη δεν εμφανίστηκε στη δουλειά της.

Τα παιδιά δεν είχαν πάει στο σχολείο χθες και σήμερα. Αυτό που συνέβη στο σπίτι και θέλουν τώρα να ανακαλύψουν οι αρχές μάλλον έγινε την Τετάρτη, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν και γαλλικά μίντια αναφέρουν πως έχει βρεθεί ένα μαχαίρι κοντά στη σορό του πατέρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM