Σκύλος- οδηγός τυφλής γυναίκας πήδηξε μπροστά σε λεωφορείο για να σώσει τη ζωή της

Σκύλος- οδηγός τυφλής γυναίκας πήδηξε μπροστά σε λεωφορείο για να σώσει τη ζωή της Facebook Twitter
7

Ένας σκύλος- οδηγός αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο πόδι του, έπειτα από την προσπάθειά του να σώσει την τυφλή ιδιοκτήτρια του από διερχόμενο σχολικό.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή Brewster στη Νέα Υόρκη. Ένα σχολικό που μετέφερε νηπιαγωγούς, χτύπησε την 62χρονη Audrew Stone και το σκύλο της, Figo, καθώς διέσχιζαν το δρόμο.

Ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην περιοχή που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, Paul Schwartz δήλωσε πως το πόδι του σκύλου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. «Δεν μπορώ να φανταστώ εάν ο οδηγός πίστευε ότι η Stone θα επιτάχυνε, αλλά όπως φαίνεται ο σκύλος προσπάθησε να δεχθεί το χτύπημα για εκείνη», επεσήμανε στη Journal News.

Ένα κάταγμα στον αγκώνα, ένα τραύμα στο κεφάλι, τρία σπασμένα πλευρά και ένας σπασμένος αστράγαλος είναι ο απολογισμός του ατυχήματος για την 62χρονη.

Σκύλος- οδηγός τυφλής γυναίκας πήδηξε μπροστά σε λεωφορείο για να σώσει τη ζωή της Facebook Twitter


Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού του αστυνομικού τμήματος Brewster, John DelGardo, ο σκύλος δεν ήθελε να απομακρυνθεί από το πλευρό της ιδιοκτήτριάς του. «Ο σκύλος δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό της γυναίκας. Αλλά την ίδια στιγμή δεν ήθελε ούτε εκείνη να απομακρυνθεί από αυτό. Ανησυχούσε πολύ για το ζώο. Οι συνεργάτες μου και οι υπεύθυνοι της πυροσβεστικής που ήταν στη σκηνή του ατυχήματος την καθησύχαζαν για όλα».

Τόσο ο σκύλος, όσο και η 62χρονη λαμβάνουν φροντίδα για πλήρη ανάρρωση. Ο οδηγός, από την άλλη, αντιμετωπίζει την κλήτευση με την κατηγορία ατυχήματος με πεζό.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ας παραδειγματεισθουν οι εκτελεστες σκυλων σαν και αυτο του βενζιναδικου αφου το παρατησε ο ιδιοκτητης αρχισαν να το φοβιζουν και να το βασανιζουν οι υπολοιποι στο τελος συνεβαλαν στο θανατο του.αυτη ειναι η αληθεια, τα σκυλια δεν προδιδουν ποτε τα αφεντικα τους ,θυσιαζονται για αυτα.
Συμφωνώ με τους σχολιαστές. Αν οι απρόσεχτοι οδηγοί μάθαιναν από σκύλο σαν αυτόν τον Μπίκο την σημασία της ανθρώπινης ζωής και πως πρέπει να την προστατεύουμε δεν θα έτρεχαν σαν αγριόσκυλα.
@psarotoufekas Κάτι ανάλογο ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ. Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου... τι καλά θα ήταν να ίσχυε και το αντίστροφο.