Σκύλος- οδηγός τυφλής γυναίκας πήδηξε μπροστά σε λεωφορείο για να σώσει τη ζωή της

Σκύλος- οδηγός τυφλής γυναίκας πήδηξε μπροστά σε λεωφορείο για να σώσει τη ζωή της Facebook Twitter
7

Ένας σκύλος- οδηγός αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο πόδι του, έπειτα από την προσπάθειά του να σώσει την τυφλή ιδιοκτήτρια του από διερχόμενο σχολικό.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή Brewster στη Νέα Υόρκη. Ένα σχολικό που μετέφερε νηπιαγωγούς, χτύπησε την 62χρονη Audrew Stone και το σκύλο της, Figo, καθώς διέσχιζαν το δρόμο.

Ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην περιοχή που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, Paul Schwartz δήλωσε πως το πόδι του σκύλου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. «Δεν μπορώ να φανταστώ εάν ο οδηγός πίστευε ότι η Stone θα επιτάχυνε, αλλά όπως φαίνεται ο σκύλος προσπάθησε να δεχθεί το χτύπημα για εκείνη», επεσήμανε στη Journal News.

Ένα κάταγμα στον αγκώνα, ένα τραύμα στο κεφάλι, τρία σπασμένα πλευρά και ένας σπασμένος αστράγαλος είναι ο απολογισμός του ατυχήματος για την 62χρονη.

Σκύλος- οδηγός τυφλής γυναίκας πήδηξε μπροστά σε λεωφορείο για να σώσει τη ζωή της Facebook Twitter


Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού του αστυνομικού τμήματος Brewster, John DelGardo, ο σκύλος δεν ήθελε να απομακρυνθεί από το πλευρό της ιδιοκτήτριάς του. «Ο σκύλος δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό της γυναίκας. Αλλά την ίδια στιγμή δεν ήθελε ούτε εκείνη να απομακρυνθεί από αυτό. Ανησυχούσε πολύ για το ζώο. Οι συνεργάτες μου και οι υπεύθυνοι της πυροσβεστικής που ήταν στη σκηνή του ατυχήματος την καθησύχαζαν για όλα».

Τόσο ο σκύλος, όσο και η 62χρονη λαμβάνουν φροντίδα για πλήρη ανάρρωση. Ο οδηγός, από την άλλη, αντιμετωπίζει την κλήτευση με την κατηγορία ατυχήματος με πεζό.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Ας παραδειγματεισθουν οι εκτελεστες σκυλων σαν και αυτο του βενζιναδικου αφου το παρατησε ο ιδιοκτητης αρχισαν να το φοβιζουν και να το βασανιζουν οι υπολοιποι στο τελος συνεβαλαν στο θανατο του.αυτη ειναι η αληθεια, τα σκυλια δεν προδιδουν ποτε τα αφεντικα τους ,θυσιαζονται για αυτα.
Συμφωνώ με τους σχολιαστές. Αν οι απρόσεχτοι οδηγοί μάθαιναν από σκύλο σαν αυτόν τον Μπίκο την σημασία της ανθρώπινης ζωής και πως πρέπει να την προστατεύουμε δεν θα έτρεχαν σαν αγριόσκυλα.
@psarotoufekas Κάτι ανάλογο ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ. Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου... τι καλά θα ήταν να ίσχυε και το αντίστροφο.