Σκοτώθηκε Ρώσος δημοσιογράφος στην Ουκρανία

Σκοτώθηκε Ρώσος δημοσιογράφος στην Ουκρανία Facebook Twitter
0

Δημοσιογράφος που εργαζόταν στο πρώτο κανάλι της ρωσικής δημόσιας τηλεόρασης σκοτώθηκε από πυρά στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Pervy Kanal.
 
Πρόκειται για τον  Ανατόλι Κλιάν, έναν 68χρονο εικονολήπτη, ο οποίος βρισκόταν για ρεπορτάζ μαζί με μια ομάδα Ρώσων δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο μόλις οι δημοσιογράφοι έφτασαν στην περιοχή όπου θα έκαναν το ρεπορτάζ, ακούστηκαν πυροβολισμοί από τη μεριά των στρατιωτών. Ο Κλιάν τραυματίστηκε θανάσιμα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με το Russie 24, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δημοσιογράφοι τραυματίστηκε και νοσηλεύεται.

Δύο ακόμη Ρώσοι δημοσιογράφοι είχαν σκοτωθείς την Ουκρανία το Μάιο είχαν χάσει τη ζωή τους ένας Ιταλός φωτογράφος και ο Ρώσος βοηθός του.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Διεθνή / Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μίλησαν δημόσια για το πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή, συμβάλλοντας στην αποδόμηση στερεοτύπων γύρω από την ψυχική υγεία
THE LIFO TEAM