Silent Disco: Οι ρέιβερς της Βαρκελώνης βρήκαν τρόπο να χορεύουν ανενόχλητοι παρά τον κορωνοϊό

Silent Disco: Οι ρέιβερς της Βαρκελώνης βρήκαν τρόπο να χορεύουν παρά τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Twitter
0

Οι ρέιβερς της Βαρκελώνης έχουν βρει έναν τρόπο να παρακάμψουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και τα κλειστά κλαμπ με υπαίθριες «σιωπηλές» ντίσκο σε μερικές από τις πιο γνωστές τοποθεσίες της πόλης.

Την Κυριακή, οι λάτρεις της μουσικής καλωσόρισαν την πρώτη μέρα της άνοιξης, φορώντας τα ακουστικά τους και χορεύοντας στην διάσημη παραλία Mar Bella της Βαρκελώνης. Όλοι τηρούσαν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης.

«Ήταν απίστευτο, πολύ ωραίο. Δεν περίμενα να υπάρχουν τόσα άτομα», δήλωσε ο Andres Mellado, 41 ετών.

«Στην αρχή φαίνεται λίγο περίεργο να χορεύεις στη μέση της Βαρκελώνης και οι άνθρωποι σταματούσαν για να δουν. Αλλά ήταν όμορφο. Είναι υπέροχο για Κυριακή πρωί, να έρθεις εδώ και να συνδεθείς με τη μουσική», πρόσθεσε.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια διασκεδαστική συνάντηση μεταξύ φίλων εξελίσσεται σε μια κανονική εκδήλωση για τα πρωινά της Κυριακής. Αυτό είναι το «Silent Disco». Ένα από αυτά τα events έγινε στο περίφημο Magic Fountain στη γειτονιά του Montjuic.

«(Αναρωτηθήκαμε) τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να απολαύσουμε τον χορό, τώρα που υπάρχουν τόσοι πολλοί περιορισμοί. Και είχαμε την ιδέα να το κάνουμε σε εξωτερικούς χώρους και με ακουστικά», δήλωσε στο Reuters ο συνιδρυτής της Silent Disco, Xavi Panella.

«Πρώτα, το είπαμε σε φίλους και γνωστούς και στη συνέχεια άρχισαν να έρχονται κι άλλοι άνθρωποι γιατί το κάνουμε σε εξωτερικούς χώρους και σε όμορφα μέρη, όπου δεν ενοχλούμε κανέναν και διατηρούμε μια ασφαλή απόσταση».

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Διεθνή / Πόλεμος ΗΠΑ-Ιράν: Αναχώρησε ο Ιρανός ΥΠΕΞ από το Πακιστάν - «Δεν θα αποδεχθούμε μαξιμαλιστικές απαιτήσεις»

Ο Αμπάς Αραγτσί βρέθηκε στο Πακιστάν όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλους ανώτατους αξιωματούχους, χωρίς ωστόσο να συναντηθεί με την αμερικανική αντιπροσωπεία
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διεθνή / Αγαπάτε τα λουλούδια; - Τέσσερα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε

O «τουρισμός των λουλουδιών» γνωρίζει άνθηση, όμως ο υπερτουρισμός και η κλιματική αλλαγή αλλάζουν το τοπίο, στρέφοντας τους ταξιδιώτες σε νέους, λιγότερο προβεβλημένους προορισμούς με εξίσου εντυπωσιακές ανθοφορίες
THE LIFO TEAM
Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Διεθνή / Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Mετά τη ρωσική νυκτερινή επίθεση εναντίον της Ουκρανίας, συντρίμμια drone έπεσαν στη νοτιοανατολική ρουμανική πόλη Γαλάτσι προκαλώντας ζημιές σε πυλώνα ηλεκτροδότησης και σε παράρτημα μιας κατοικίας
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Νοσηλευτές καλούνται να καλύψουν θέσεις γιατρών

Με τα κενά στο ιατρικό προσωπικό να διευρύνονται, τα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε έμπειρους νοσηλευτές για να καλύψουν ρόλους γιατρών, προκαλώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλεια των ασθενών
THE LIFO TEAM