Σερβία: Βουλευτής έβλεπε πορνό στη Βουλή από το τηλέφωνό του- Σε συζήτηση για το Κόσοβο

Σερβία: Βουλευτής παραιτήθηκε γιατί έβλεπε πορνό στη Βουλή Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα ο 65χρονος βουλευτής, Ζβονιμίρ Στέβιτς, μετά τη δημοσιοποίηση στο Twitter ενός βίντεο που τον δείχνει να παρακολουθεί πορνό κατά τη διάρκεια σοβαρής κοινοβουλευτικής διαδικασίας την περασμένη εβδομάδα.

Το βίντεο, που έγινε viral, δείχνει τον Ζβονιμίρ Στέβιτς να παρακολουθεί πορνό από το τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια έντονων συζητήσεων για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ του Βελιγραδίου και του Κοσόβου, της πρώην νότιας επαρχίας της Σερβίας.

Ο εν λόγω βουλευτής, βετεράνος του Σοσιαλιστικού Κόμματος – κόμμα μειοψηφίας στον κυβερνητικό συνασπισμό – κατάγεται ο ίδιος από το Κόσοβο και είχε διατελέσει για ένα διάστημα υφυπουργός για το έδαφός αυτό που κήρυξε την ανεξαρτησία του το 2008.

Το περιστατικό προκάλεσε τις έντονες επικρίσεις του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS), ενώ το ίδιο το κόμμα του βουλευτή ζήτησε την παραίτησή του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

Διεθνή / Η Καμάλα Χάρις δηλώνει ότι σκοπεύει να κερδίσει την υποψηφιότητα για την προεδρία

«Τους τελευταίους μήνες, ταξίδεψα σε όλη τη χώρα, μιλώντας με Αμερικανούς για την ξεκάθαρη επιλογή που έχουμε σε αυτήν την σημαντική εκλογική αναμέτρηση» δήλωσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM