Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στα Νησιά του Σολομώντα

Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στα Νησιά του Σολομώντα Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών έγινε σήμερα στα Νησιά του Σολομώντος σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ. Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο σεισμό που πλήττει στην αναφερόμενη θαλάσσια περιοχή στα βόρεια της Αυστραλίας, σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.

 

Σύμφωνα με το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό (PTWC), ο σεισμός που είχε επίκεντρο σε απόσταση 120 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Κίρα Κίρα, με εστιακό βάθος 44 χιλιομέτρων, ενώ δεν προκάλεσε την έκδοση προειδοποίησης για πρόκληση τσουνάμι.

 

Ο σεισμός αυτός, έγινε σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων, μετά από το σεισμό 7,8 βαθμών που έπληξε την ίδια περιοχή και είχε προκαλέσει την έκδοση προειδοποίησης γι α το ενδεχόμενο πρόκλησης τσουνάμι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM