Σάρον Στόουν: Εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών απενεργοποίησε το λογαριασμό της

Σάρον Στόουν: Εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών απενεργοποίησε το λογαριασμό της Facebook Twitter
0

Η εφαρμογή διαδικτυακών ραντεβού Bumble απέκλεισε από τις υπηρεσίες της τη Σάρον Στόουν, καθώς κάποιοι χρήστες κατήγγειλαν ως ψεύτικο τον λογαριασμό της στους διαχειριστές της σελίδας.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω Twitter, άνοιξε λογαριασμό στη συγκεκριμένη εφαρμογή προς αναζήτηση ραντεβού. Όταν, όμως, επιχείρησε να ξαναμπεί, ο λογαριασμός της ήταν απενεργοποιημένος.

«Πήγα στο @bumble για να δω τα ραντεβού (sic) και έκλεισαν τον λογαριασμό μου», έγραψε η 62χρονη Στόουν, προσθέτοντας: «Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορεί να είμαι εγώ!».

Η Στόουν, η οποία χώρισε τον συντάκτη της εφημερίδας Φιλ Μπρόνστεϊν το 2004, αστειεύτηκε λέγοντας ότι η εφαρμογή κάνει διακρίσεις σε βάρος των διάσημων ηθοποιών.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, η δημοφιλής πλατφόρμα ξεμπλόκαρε το λογαριασμό της ώστε να «επιστρέψει στο Bumbling». «Πίστεψέ μας, σε θέλουμε οπωσδήποτε μαζί μας» πρόσθεσε η διευθύντρια σύνταξης της πλατφόρμας διαδικτυακών γνωριμιών, Clare O'Connor.

Πάντως δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την Raya και επέλεξε μία εφαρμογή για... κοινούς θνητούς.

Η ηθοποιός έχει κάνει στο παρελθόν δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον παραγωγό Μάικλ Γκρίνμπεργκ και ο δεύτερος με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρόνσταϊν, από τον οποίο χώρισε το 2004. Σε συνέντευξή της έχει μιλήσει για τη μοναξιά της δημοσιότητας, αλλά και τα ραντεβού που γίνονται δυσκολότερα. Όπως είχε αποκαλύψει το 2014 ήταν «διαθέσιμη για ραντεβού» ενώ περύσι, στο σώου του Τζέιμς Κόρντεν είχε παραδεχτεί πως αναζητά σύντροφο και πως θα τον προτιμούσε «ψηλό».

Με πληροροφορίες από BBC/ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ