Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για 18,6 εκατ. λίρες
0

Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος αγόρασε για την κόρη του που είναι φοιτήτρια στο Λονδίνο το διαμέρισμα στο Mayfair, που κάποτε άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση.

Το πολυτελές διαμέρισμα, που φιλοξένησε κάποτε την Τζάκι Κένεντι, πωλήθηκε έναντι 18,6 εκατομμυρίων λιρών και εικάζεται ότι έσπασε κάθε ρεκόρ σε ό,τι αφορά στα πιο ακριβά φοιτητικά καταλύματα.

Σύμφωνα με το Evening Standard, η συμφωνία συνήφθη μόλις μέσα σε 24 ώρες την περασμένη εβδομάδα από τον κτηματομεσίτη Peter Wetherell. Παρόλο που η ταυτότητα του αγοραστή δεν έχει αποκαλυφθεί, θεωρείται ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Μέσης Ανατολής.

Ο Jeremy Gee, διευθύνων σύμβουλος του γραφείου Beauchamp Estates, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην πώληση του ακινήτου, δήλωσε στο Evening Standard πως «Η πώληση των 18,6 εκατομμυρίων λιρών της πρώην κατοικίας του Ωνάση στην πλατεία Grosvenor στο Mayfair δείχνει ότι οι παγκόσμιοι αγοραστές υψηλής αξίας βλέπουν τα πολυτελή ακίνητα στο Λονδίνο ως μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση».

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Το διαμέρισμα που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση στο Λονδίνο

Το διαμέρισμα των 5.000 τ.μ. βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έχει θέα στην πλατεία Grosvenor, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, μπαλκόνι και βεράντα με νότιο προσανατολισμό, βιβλιοθήκη, τρεις μεγάλες αίθουσες υποδοχής και μία μεγάλη οικογενειακή κουζίνα.

 

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Το διαμέρισμα στο Λονδίνο πωλήθηκε σε δισεκατομμυριούχο Σαουδάραβα

Το ακίνητο ήταν κάποτε ένα κομμάτι της περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζάκι χρησιμοποίησε το διαμέρισμα για να επισκεφτεί την κόρη της Κάρολιν Κένεντι, που φοιτούσε εκεί στο Λονδίνο.

 

Σαουδάραβας αγόρασε το διαμέρισμα που έμενε ο Ωνάσης - Για φοιτητικό σπίτι της κόρης του Facebook Twitter
Το διαμέρισμα στο Λονδίνο, που κάποτε άνηκε στον Ωνάση, πωλήθηκε για 18,6 εκατ. λίρες

Η οικογένεια Ωνάση αγόρασε το διαμέρισμα από τον Σερ Τζον Άντερσον, υπουργό Εσωτερικών του Γουίνστον Τσόρτσιλ και πρόεδρο της Βασιλικής Όπερας.

Με πληροφορίες του Τatler/Evening Standard

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM