Σάλος με Άγγλους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται να ουρούν δημοσίως σε φεστιβάλ ιπποδρομίας

Σάλος με Άγγλους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται να ουρούν δημοσίως σε φεστιβάλ ιπποδρομίας Facebook Twitter
2

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν Άγγλους ποδοσφαιριστές να ουρούν δημοσίως σε ποτήρι μπύρας, έχοντας φυσικά καταναλώνει μερικά λίτρα αλκοόλ παραπάνω.

Πρόκειται για τους Samir Carruthers (22), James Collins (26) και Luke Ayling (24). Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αντίστοιχα σε MK Dons, Northampton Town και Bristol City, ήταν καλεσμένοι σε vip πάρτι του ετήσιου φεστιβάλ ιπποδρομίας του Τσέλτεναμ. Το αλκοόλ έρεε άφθονο και οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να κάνουν την «ανάγκη» τους σε ποτήρι μπίρας και έπειτα να αδειάσουν το περιεχόμενό του κάτω από το μπαλκόνι.

Σάλος με Άγγλους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται να ουρούν δημοσίως σε φεστιβάλ ιπποδρομίας Facebook Twitter

Οι φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του διαδικτύου και εμφανίστηκαν σήμερα σε πολλά βρετανικά tabloid. Οι διοργανωτές του Cheltenham Festival ανακοίνωσαν αμέσως πως ακυρώνουν την ομαδική κράτηση των ποδοσφαιριστών στο vip θεωρείο της πίστας όπου διεξάγεται το φεστιβάλ, ενώ σύσσωμοι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι ανακοίνωσαν πως θα διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος της MK Dons δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα έχει ενημερωθεί για τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα βρετανικά ΜΜΕ και αφορούν την παρουσία ενός ποδοσφαιριστή της στο "Cheltenham Festival" και έχει ήδη ξεκινήσει μία εσωτερική έρευνα για το ζήτημα».

Σάλος με Άγγλους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται να ουρούν δημοσίως σε φεστιβάλ ιπποδρομίας Facebook Twitter

Η Northampton με τη σειρά της έχει επίσης διατάξει τη διερεύνηση του περιστατικού, αλλά και τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Collins (σ.σ. αγωνίζεται δανεικός από τη Shrewsbury Town).

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η ομάδα που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας (League 2) αναφέρει: «Σαν σύλλογος πρέπει να αντιμετωπίζουμε με εξαιρετική σοβαρότητα τέτοιου είδους περιστατικά, και αναμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας να επιδεικνύουν την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν θα προχωρήσουμε σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα».

Σάλος με Άγγλους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται να ουρούν δημοσίως σε φεστιβάλ ιπποδρομίας Facebook Twitter

Tέλος, και η Bristol City απάντησε σχετικά με τον ποδοσφαιριστή της Ayling, παρότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη απρεπούς συμπεριφοράς από τον 24χρονο. Η ομάδα της Championship τόνισε, μεταξύ άλλων: «Γνωρίζουμε την ύπαρξη αυτών των απογοητευτικών εικόνων από το "Cheltenham Festival" που δημοσιεύτηκαν σε διάφορες βρετανικές εφημερίδες σήμερα το πρωί. Θα μιλήσουμε με τους παίχτες και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Σάλος με Άγγλους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται να ουρούν δημοσίως σε φεστιβάλ ιπποδρομίας Facebook Twitter
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια