Σάλος από tweet της KLM για τις πιο ασφαλείς θέσεις στο αεροπλάνο

Σάλος από tweet της KLM για τις πιο ασφαλείς θέσεις στο αεροπλάνο Facebook Twitter
1

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα tweet για της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας KLM στο οποίο ενημέρωνε το επιβατικό κοινό για το ποιες είναι οι ασφαλέστερες θέσεις του αεροσκάφους σε περίπτωση συντριβής. 

Το Tweet ανέβηκε από τον λογαριασμό της KLM India και ανέφερε πως «σύμφωνα με μελέτη των στοιχείων από το Time οι θέσεις στη μέση του αεροπλάνου έχουν αναλογικά τους περισσότερους θανάτους. Τα ποσοστά θνησιμότητας για τις μπροστινές θέσεις είναι οριακά μικρότερα, ενώ ακόμα μικρότερα είναι τα ποσοστά στις πίσω θέσεις». Η ανάρτηση συνοδευόταν από μία εικόνα που απεικόνιζε μία αεροπορική θέση σ' ένα σύννεφο και την λεζάντα: «Τα καθίσματα στο πίσω μέρος ενός αεροπλάνου είναι τα ασφαλέστερα!».

Σάλος από tweet της KLM για τις πιο ασφαλείς θέσεις στο αεροπλάνο Facebook Twitter

Προφανώς ένα τέτοιο tweet προκάλεσε αντιδράσεις με άλλους χρήστες να ζητούν την απομάκρυνση του και άλλους να αναρωτιούνται αν ο λογαριασμός της KLM έχει πέσει θύμα χάκερ. H KLM αναγκάστηκε να αποσύρει χ το σχόλιό της ζητώντας συγγνώμη από τους χρήστες που έσπευσαν να την επικρίνουν για παραπλανητικά στοιχεία. Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν πρόκειται για άποψη της εταιρείας και πως βασιζόταν σε διαθέσιμα στοιχεία για τα αεροπορικά ταξίδια, ενώ σημείωσε ότι δεν είχε πρόθεση να πληγώσει τα αισθήματα κανενός.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Εφόσον τα στατιστικά στοιχεία είναι αληθινά, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Μήπως η ψευδαίσθηση (μάλλον ευσεβής πόθος) ότι ένα αεροπλάνο δεν θα μας σκοτώσει ποτέ;Τα αεροπορικά ταξίδια είναι από τα ασφαλέστερα ταξίδια, αν όχι τα ασφαλέστερα, αλλά δεν παύουν, όπως και κάθε ταξίδι, να μην είναι απόλυτα ασφαλή.Η... αγανάκτηση μάλλον σε προβολή φόβων μεταφράζεται

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ