Ράιαν Ρέινολντς: Έμπνευση οι τρεις κόρες του για να μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με το στρες

Ράιαν Ρέινολντς: Έμπνευση οι τρεις κόρες του για να μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με το στρες Facebook Twitter
Imdb
0

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο 44χρονος Ράιαν Ρέινολντς μίλησε για τη μάχη, που δίνει κατά του άγχους. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι η έμπνευση για να μιλήσει ήταν οι τρεις κόρες του.

Σε μια εκ βαθέων ανάρτηση στο Instagram προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης Ψυχικής Υγείας, που είναι ο Μάιος, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τα βιώματά του και έστειλε το μήνυμα ότι γνωρίζει ότι δεν είναι μόνος.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight πρόσφατα, ο Ρέινολντς αποκάλυψε ότι οι τρεις κόρες του - James, 6 ετών, Inez 4 ετών και Betty ενός έτους - τον ενέπνευσαν να χρησιμοποιήσει το ρόλο του ως δημόσια φιγούρα για να μιλήσει ανοιχτά.

«Ο λόγος είναι ότι έχω τρεις κόρες στο σπίτι και μέρος της δουλειάς μου ως γονέας είναι να διαμορφώσω τις συμπεριφορές και να εξηγήσω πώς είναι να είσαι λυπημένος και πώς είναι να είσαι ανήσυχος ή θυμωμένος. Ότι υπάρχει χώρος για όλα αυτά τα πράγματα», είπε ο Ρέινολντς.

«Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσα, δεν ήταν πραγματικά μοντέλο συμπεριφοράς για μένα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι οι γονείς μου παραμελούσαν τα συναισθήματά μου, αλλά προέρχονται από διαφορετική γενιά» είπε.

Πρόσθεσε δε, ότι «Μέρος αυτού του ρόλου είναι να αποβάλλεις το στίγμα, που φέρουν κάποια πράγματα και να δημιουργείς μία συζήτηση γύρω από την (ψυχική υγεία).

»Ξέρω ότι όταν ένιωθα ότι βρίσκομαι στον πάτο, ήταν συνήθως επειδή ένιωθα ότι ήμουν μόνος σε όλο αυτό. Έτσι νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι συζητάνε γι' αυτό, δεν μένω απαραίτητα στο γεγονός (της ψυχικής υγείας), ούτε θρηνώ, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλάμε γι' αυτό. Και όταν μιλάς γι' αυτό, απελευθερώνεις και άλλους ανθρώπους».

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Διεθνή / Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Ο υπερκορεσμός της πόλης από νεαρούς Άγγλους που μεταξύ άλλων κατουράνε παντού ή μπλέκουν μεθυσμένοι σε καυγάδες, έχει προξενήσει εδώ και χρόνια αντιδράσεις, με τις αρχές να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ