Το πρώτο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Τρουντό είναι παράδειγμα για όλους τους ηγέτες του πλανήτη

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Τρουντό είναι παράδειγμα για όλους τους ηγέτες του πλανήτη Facebook Twitter
2

Το πρώτο μήνυμα των Χριστουγέννων του Τζάστιν Τρουντό ενθαρρύνει τους Καναδούς να δώσουν ένα θερμό καλωσόρισμα στους Σύρους πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα, για τον πρώτο καναδικό χειμώνα τους.

"Μοιραζόμαστε τις αξίες της αγάπης, της ελπίδας και της συμπόνιας - είναι αυτό που κάνουμε, και αυτό που είμαστε", είπε ο Τρουντό στο ηχογραφημένο μήνυμα.

Εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν φτάσει στον Καναδά από τα τέλη Νοεμβρίου. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να φέρει συνολικά 10.000 πρόσφυγες έως το τέλος του έτους, και 25.000 μέχρι το τέλος  Φεβρουαρίου.

"Σε όλο τον κόσμο και σε ολόκληρο τον Καναδά, οι χριστιανοί συγκεντρώνονται για τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν τη γέννηση του Ιησού Χριστού. Αυτή είναι μια εποχή που οι οικογένειες, οι φίλοι και οι συνάδελφοι σμίγουν για να γιορτάσουν το πνεύμα της εποχής.Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία για να δώσουμε και να λάβουμε." ανέφερε το Τρουντό.

 

"Αυτό το έτος, οι Καναδοί υποδεχόμαστε χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες στη χώρα μας. - Άνθρωποι που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους λόγω του πολέμου και των συγκρούσεων. Ενθαρρύνω όλους τους Καναδούς να τους δείξουμε ένα θερμό καλωσόρισμα σύμφωνα με τις αξίες, τη συμπόνια, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία μας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ωραίος στα λόγια, μόνο που τα σύνορα του Καναδά είναι κανονικό φρούριο και για να μπεις πρέπει να έρθει συγγενής να σε πάρει και αφού σε ψάξουν εξωνυχιστικά.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ