Πρόθυμη να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ δηλώνει η Συρία

Πρόθυμη να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ δηλώνει η Συρία Facebook Twitter
0

Η Συρία είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε μια διεθνή συμμαχία ενάντια στην τρομοκρατία, αλλά μόνο αν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνεργαστούν με την Δαμασκό με τρόπο που δεν έχει συμβεί ως τώρα, δήλωσε σήμερα ο Σύρος πρέσβης στον ΟΗΕ, Μπασάρ Τζαφάρι.


«Ο δυτικός συνασπισμός (υπό την ηγεσία των ΗΠΑ) δεν πέτυχε στην Συρία, επειδή δεν συνεργάστηκε με το καθεστώς. Η Ρωσία πέτυχε, επειδή συνεργάστηκε μαζί μας», δήλωσε ο Τζαφάρι σε συνέντευξη που παραχώρησε με το τηλεοπτικό δίκτυο με έδρα στο Λίβανο al-Mayadeen.


«Είμαστε ανοιχτοί στη δημιουργία μιας διεθνούς συμμαχίας ενάντια στην τρομοκρατία, αλλά σε συνεργασία με την συριακή κυβέρνηση. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να συνεργαστούμε με τις ΗΠΑ, αρκεί η συνεργασία αυτή να γίνει σε συντονισμό με την Συρία», πρόσθεσε ο Σύρος πρέσβης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Διεθνή / Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Αιφνιδιαστική απαγόρευση εισόδου για αλλοδαπούς στο παραθαλάσσιο συγκρότημα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» - Εκτιμήσεις για αντίδραση σε ρωσικό ρεπορτάζ που εξέθεσε την επιτηδευμένη εικόνα του θερέτρου
LIFO NEWSROOM
Από το Παρίσι στον Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Διεθνή / Από το Παρίσι στο Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Μόνο τον Φεβρουάριο, οι εξαγωγές προτηγανισμένης πατάτας από την Ινδία ξεπέρασαν τις 20.000 τόνους σε έναν μήνα. Σε ετήσια βάση, εξήγαγε 181.773 τόνους, σημειώνοντας αύξηση 45% σε σχέση με πέρυσι.
LIFO NEWSROOM
Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Διεθνή / Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Ο Τραμπ εξοργίστηκε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τις ευχές του με σεξουαλικά υπονοούμενα προς τον Έπσταϊν και τώρα απειλεί με μηνύσεις
LIFO NEWSROOM