Προσπαθούν να τα βρουν για άρση του shutdown

Προσπαθούν να τα βρουν για άρση του shutdown Facebook Twitter
0

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αποφάσισαν επιτέλους να καθίσουν Ρεπουμπλικανοί και Δημοκράτες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να μπει τέρμα στο shutdown.

Έτσι λοιπόν, συζητείται το ενδεχόμενο αύξησης του ορίου του χρέους από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών, με αντάλλαγμα όμως από την πλευρά του Ομπάμα να γίνουν διαπραγματεύσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό και τους φόρους.

Συνάντηση στον Λευκό Οίκο σχετικά με το θέμα είχε ο Μπάρακ Ομπάμα με τον πρόεδρο τη Βουλής Ρεπουμπλικανό, Τζον Μπένερ, καθώς και 17 ρεπουμπλικανούς βουλευτές.

«Ήταν μια χρήσιμη και παραγωγική συζήτηση», ήταν η αίσθηση από πλευράς Ρεπουμπλικανών.

Ο Λευκός Οίκος πάλι, είπε ότι δεν βρέθηκε συγκεκριμένη φόρμουλα ώστε να συμφωνηθεί η άρση του shutdown και η αύξηση ορίου του αμερικανικού χρέους, αλλά όπως ανακοινώθηκε «η σύσκεψη ήταν εποικοδομητική».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM