Πρόσφυγας έχασε τα επτά παιδιά του και τη σύζυγο του στο Αιγαίο

Πρόσφυγας έχασε τα επτά παιδιά του και τη σύζυγο του στο Αιγαίο Facebook Twitter
0

Στο BBC μίλησε Σύρος πρόσφυγας ο οποίος έχασε και τα επτά παιδιά του αλλά και τη γυναίκα του στο Αιγαίο, όταν ανατράπηκε η βάρκα που τους μετέφερε.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά του ήταν 9 χρονών και το μικρότερο μόλις 20 ημερών.

Όπως είπε στο BBC ο Αλί με δάκρυα στα μάτια, «πήρα την οικογένειά μου από τη Συρία για να γλυτώσουμε από τους σκοτωμούς και να έχουν ένα μέλλον τα παιδιά μου στην Ευρώπη. Τώρα έχασα την οικογένειά μου, τον κόσμο μου».

Ο Σύρος πρόσφυγας είπε ότι οι δουλέμποροι τον διαβεβαίωσαν πως η βάρκα είναι ασφαλής και δεν χρειάζονται σωσίβια.

 «Θα έλεγα στους Σύρους να μην πάρουν το ρίσκο, να μην ταξιδέψουν μέσω θάλασσας. Θα χάσουν τα παιδιά τους. Οι διακινητές είναι προδότες. Λένε ότι θα φτάσουμε στην Ελλάδα σε 15 λεπτά. Συμβουλεύω τους πάντες να μην έρθουν, να μείνουν στη Συρία, όσο δύσκολα κι αν είναι», ήταν το μήνυμα του Αλί προς τους συμπατριώτες του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Ανήλικη μεταξύ των συλληφθέντων διαδηλωτών καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Ιράν: Ανήλικη μεταξύ των συλληφθέντων διαδηλωτών κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τις Αρχές

Δύο άτομα που συνελήφθησαν, εκ των οποίων μία16χρονη, κατήγγειλαν σε οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΔΑΣΜΟΙ ΕΕ

Διεθνή / Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα και θα γίνει» – Στόχος η απομάκρυνση της ρωσικής απειλής

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει αφότου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025 πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας
THE LIFO TEAM