Πούτιν: Όποιος μας απειλεί πρέπει να καταστρέφεται αμέσως

Πούτιν: Όποιος μας απειλεί πρέπει να καταστρέφεται αμέσως Facebook Twitter
0

Ανεβάζει τους τόνους ο Βλαντιμίρ Πούτιν που δήλωσε νωρίτερα ότι όποια δύναμη απειλεί τις ρωσικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν στη Συρία, πρέπει να καταστρέφεται αμέσως.

"Τυχόν στόχοι που απειλούν τις δυνάμεις μας στη Συρία πρέπει να καταστρέφονται αμέσως," δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Άμυνας. Τόνισε επίσης ότι «πάνω από 5.000 μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που λειτουργούν από την πλευρά των τρομοκρατών ».

"Σε γενικές γραμμές, οι ενέργειες των ρωσικών ομάδων στη Συρία αξίζουν επαίνους. Αυτό είναι αποτέλεσμα του έργου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, των αξιωματικών του Γενικού Επιτελείου, των Ρώσων πιλότων  της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ρωσικού Ναυτικούό", πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Εν τω μεταξύ, ο Σεργκέι Σοϊγκού, Ρώσος υπουργός Άμυνας, πρόσθεσε ότι Ισλαμικό Κράτος ελέγχει περίπου το 70% του συριακού εδάφους, προσθέτοντας ότι τόσο στη Συρία και το Ιράκ υπάρχουν περίπου 60.000 μαχητές. Αυτή η τρομοκρατική απειλή μπορεί να εξαπλωθεί στην Κεντρική Ασία, τόνισε.

Μέχρι στιγμής, ο ρωσικός στρατός έχει πραγματοποιήσει περίπου 4.000 εξόδους, χτυπώντας 8 χιλιάδες στόχους, πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ροκ συγκρότημα απαγόρευσε στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ να παρακολουθούν συναυλίες του

Διεθνή / Ροκ συγκρότημα απαγόρευσε στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ να παρακολουθούν συναυλίες του

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «The Red Jumpsuit Apparatus» ανέφερε ότι «στην πραγματικότητα ακολουθώ αυτό που λέει ο Ιησούς. Αν είσαι Χριστιανός και παρακολουθείς αυτό και ψήφισες τον Ντόναλντ Τραμπ, ντροπή σου!»
LIFO NEWSROOM
Ιρανική επίθεση σκότωσε 7χρονη από την Ουκρανία που πήγε στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο

Διεθνή / Ιρανική επίθεση σκότωσε 7χρονη από την Ουκρανία που πήγε στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο

Η Nastya σκοτώθηκε μαζί με τη μητέρα της, τη γιαγιά της και τα δύο ξαδέλφια της όταν ένας πύραυλος χτύπησε την πολυκατοικία όπου διέμενε η οικογένεια στην πόλη Μπατ Γιαμ
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνα: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Διεθνή / Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνια: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Περισσότεροι από 50 μετανάστες εργάτες βρέθηκαν υπό απάνθρωπες συνθήκες σε αμπελώνες σαμπάνιας - Άνοιξε δίκη για εμπορία ανθρώπων στη Ρεμς με κατηγορούμενους τρεις διακινητές.
LIFO NEWSROOM
Μαδρίτη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε ύποπτο και τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου

Διεθνή / Μαδρίτη: «Θα τον πνίξεις, φίλε, άσε τον λαιμό του», φώναζαν πολίτες στον αστυνομικό που στραγγάλισε ύποπτο

Η υπόθεση θυμίζει εκείνη του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ - Ο αστυνομικός συνελήφθη για τον θάνατο του 36χρονου Βορειοαφρικανού - Κύμα διαδηλώσεων και καταγγελιών 
LIFO NEWSROOM
Βρετανία και ΕΕ θα συνομιλήσοιν με Ιράν καθώς η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ είναι σε ισχύ

Διεθνή / Βρετανία και ΕΕ «θα συνομιλήσουν» με το Ιράν - Σε ισχύ η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ

Εάν πραγματοποιηθούν, οι συνομιλίες θα είναι οι πρώτες μεταξύ Ιρανών και δυτικών ηγετών από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τις επιθέσεις του - Εκκενώσεις από το Ιράν και το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Διεθνή / Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ υποστήριξε ότι η αυξημένη εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «απόδειξη της αδυναμίας και ανικανότητας του Ισραήλ»
LIFO NEWSROOM