Πού βρίσκεται η Νάμπια; Η χώρα που «ανακάλυψε» ο Τραμπ

Πού βρίσκεται η Νάμπια; Η χώρα που «ανακάλυψε» ο Τραμπ Facebook Twitter
1

«Το σύστημα υγείας της Νάμπια γίνεται όλο και πιο αυτοδύναμο», είπε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με αφρικανούς ηγέτες χθες στη Νέα Υόρκη, καθώς αναφερόταν στα επιτεύγματα των χωρών τους.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη χώρα δεν υπάρχει. Ο Τραμπ ίσως ήθελε να μιλήσει για τη Ναμίμπια, τη Ζάμπια ή πιθανόν τη Γκάμπια.

Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες στα social media δεν έχασαν χρόνο και έσπευσαν να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις.


«Νάμπια. Μία χώρα στον νότο που δημιουργήθηκε το 2017 λόγω του μεγάλου αριθμού σεξουαλικών συνευρέσεων πολιτών της Ναμίμπια με κατοίκους της Ζάμπια και της Γκάμπια», έγραψε κάποιος.

«Σύμφωνα με ερευνητές, το νούμερο 1 προϊόν σε εξαγωγές από τη Νάμπια είναι το Covfefe. Μία τεράστια συμφωνία βρίσκεται υπό επεξεργασία για να αυξηθεί το εμπόριο. Πολύ, πολύ μεγάλη συμφωνία», έγραψε κάποιος άλλος. Σημειώνεται πως το «covfefe» είναι ακόμη μία δημιουργία του αμερικανικού προέδρου, ο οποίος έγραψε τη συγκεκριμένη λέξη -που δεν υπάρχει- πριν από λίγους μήνες στο twitter, προκαλώντας πλήθος σχολίων.

«Βίντεο με τον πρίγκιπα της Νάμπια καθώς αποχωρεί από τον ΟΗΕ, μετά από συνάντηση με τον Τραμπ», έγραψε στο twitter ένας άλλος χρήστης, συνοδεύοντας το σχόλιό του με ένα απόσπασμα από την ταινία «ο πρόγκιπας της Ζαμούντα».

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Ναμίμπια, Hage Geingob, βρισκόταν στο γεύμα όταν ο Τραμπ έκανε την επίμαχη δήλωση. Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αγκαλιές και πλήθη που πανηγύριζαν υποδέχτηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον Πούτιν

Διεθνή / Με αγκαλιές και πλήθη που πανηγύριζαν υποδέχτηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον Πούτιν

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεπή και ακλόνητη υποστήριξή σας για τη ρωσική πολιτική, μεταξύ άλλων και προς την ουκρανική κατεύθυνση» δήλωσε ο Πούτιν, κατά την έναρξη των συνομιλιών με τον Κιμ
NEWSROOM
Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον «πέρασε» η ΕΕ: Προβλέπει αποκατάσταση 20% έως το τέλος της δεκαετίας

Περιβάλλον / Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον ψήφισε η ΕΕ για αποκατάσταση του 20% της γης και της θάλασσας μέχρι το 2030

Φύτευση δέντρων, ενίσχυση του πληθυσμού των μελισσών και προστασία των θαλασσών - Τι προβλέπει ο νόμος - Γιατί ξέσπασε πολιτική θύελλα στην Αυστρία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Ναμίμπια, Hage Geingob, βρισκόταν στο γεύμα όταν ο Τραμπ έκανε την επίμαχη δήλωση. Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο. Πηγή: www.lifo.grΓιατί ακόμη γελάει.