Το πόνυ με ύψος μόλις 50 εκατοστά που θέλει μόνο χάδια- και να μπει στο ρεκόρ Γκίνες

Το πόνυ με ύψος μόλις 50 εκατοστά που θέλει μόνο χάδια- και να μπει στο ρεκόρ Γκίνες Facebook Twitter
0

Ο Pumuckel μπορεί να έχει ύψος μόλις 50 εκατοστά, αλλά το τριών ετών Σέτλαντ πόνυ έχει υψηλές φιλοδοξίες, αφού ετοιμάζεται να γίνει επίσημα το μικρότερο άλογο του κόσμου.

Σύμφωνα με το Reuters, το Guinness World Records είπε στην Carola Weidemann, ιδιοκτήτρια του Pumuckel, ότι το πόνυ είναι πολύ μικρό για να αξιολογηθεί για το ρεκόρ το 2022 -τα ζώα πρέπει να είναι τουλάχιστον τεσσάρων ετών για να διαγωνιστούν- αλλά ότι είναι σε καλό δρόμο για να πάρει τα ηνία αν δεν μεγαλώσει περισσότερο από πέντε εκατοστά μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ο τωρινός κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για τον τίτλο του μικρότερου αλόγου στον κόσμο είναι ένα μίνι άλογο ράτσας Απαλούζα και ύψους 55 εκατοστών με το όνομα Bombel, το οποίο πάσχει από νανισμό, σύμφωνα με την USA Today.

«Οπότε πρέπει να περιμένω λίγο και ελπίζω αυτό το μικρό αγγελούδι να μην μεγαλώσει πολύ», είπε η Weidemann, προσθέτοντας ότι «τα καπρίτσια της φύσης» ευθύνονται για το μικρό ανάστημα του «χαδιάρη» Pumuckel.

Μέχρι την πιθανή στιγμή κατάκτησης του τίτλου του, ο Pumuckel περνάει τον χρόνο του βοηθώντας σε προγράμματα art therapy στη Γερμανία.

«Είναι απλά αξιολάτρευτος», λέει η «μαμά» του Pumuckel. «Θέλεις συνεχώς να τον αγκαλιάζεις, να τον χαϊδεύεις και να τον αγαπάς. Είναι ένα χαδιάρικο πόνυ και ένας απίστευτος φίλος».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM