Το πόνυ με ύψος μόλις 50 εκατοστά που θέλει μόνο χάδια- και να μπει στο ρεκόρ Γκίνες

Το πόνυ με ύψος μόλις 50 εκατοστά που θέλει μόνο χάδια- και να μπει στο ρεκόρ Γκίνες Facebook Twitter
0

Ο Pumuckel μπορεί να έχει ύψος μόλις 50 εκατοστά, αλλά το τριών ετών Σέτλαντ πόνυ έχει υψηλές φιλοδοξίες, αφού ετοιμάζεται να γίνει επίσημα το μικρότερο άλογο του κόσμου.

Σύμφωνα με το Reuters, το Guinness World Records είπε στην Carola Weidemann, ιδιοκτήτρια του Pumuckel, ότι το πόνυ είναι πολύ μικρό για να αξιολογηθεί για το ρεκόρ το 2022 -τα ζώα πρέπει να είναι τουλάχιστον τεσσάρων ετών για να διαγωνιστούν- αλλά ότι είναι σε καλό δρόμο για να πάρει τα ηνία αν δεν μεγαλώσει περισσότερο από πέντε εκατοστά μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ο τωρινός κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για τον τίτλο του μικρότερου αλόγου στον κόσμο είναι ένα μίνι άλογο ράτσας Απαλούζα και ύψους 55 εκατοστών με το όνομα Bombel, το οποίο πάσχει από νανισμό, σύμφωνα με την USA Today.

«Οπότε πρέπει να περιμένω λίγο και ελπίζω αυτό το μικρό αγγελούδι να μην μεγαλώσει πολύ», είπε η Weidemann, προσθέτοντας ότι «τα καπρίτσια της φύσης» ευθύνονται για το μικρό ανάστημα του «χαδιάρη» Pumuckel.

Μέχρι την πιθανή στιγμή κατάκτησης του τίτλου του, ο Pumuckel περνάει τον χρόνο του βοηθώντας σε προγράμματα art therapy στη Γερμανία.

«Είναι απλά αξιολάτρευτος», λέει η «μαμά» του Pumuckel. «Θέλεις συνεχώς να τον αγκαλιάζεις, να τον χαϊδεύεις και να τον αγαπάς. Είναι ένα χαδιάρικο πόνυ και ένας απίστευτος φίλος».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο δράμα στα βρετανικά ανάκτορα: Αυτοκτονία ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, πρώην της Πίπα Μίντλετον

Διεθνή / Νέο δράμα στα βρετανικά ανάκτορα: Αυτοκτονία ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον, πρώην της Πίπα Μίντλετον

Ο 45χρονος σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλα Ουίνδσορ, ανιψιάς της βασίλισσας Ελισάβετ, βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή με ένα όπλο δίπλα του - Η σχέση του με την Πίπα Μίντλετον, μικρότερη αδελφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ