Πολωνία: Τους κάλεσαν για ζώο που «έμοιαζε επικίνδυνο», τελικά ήταν κρουασάν

Πολωνία: Τους κάλεσαν για ζώο που «έμοιαζε επικίνδυνο», τελικά ήταν κρουασάν Facebook Twitter
0

Ένα μυστηριώδες «πλάσμα» που προκάλεσε ανησυχία σε κάτοικο της Κρακοβίας αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν αρπακτικό πουλί, ούτε ιγκουάνα. Ήταν ένα… κρουασάν.

 

Μια οργάνωση για ζώα στην Πολωνία αποκάλυψε στο Facebook αυτό το παράδοξο περιστατικό. Κλήθηκαν για ένα ζώο που έμοιαζε επικίνδυνο και παραμόνευε σε δέντρο, αλλά οι άνθρωποι της οργάνωσης έμειναν σαστισμένοι όταν διαπίστωσαν πως επρόκειτο για κρουασάν.

 

Μια κάτοικος της Κρακοβίας κάλεσε την οργάνωση και ανέφερε ότι αυτό το «ζώο» καθόταν σε ένα δέντρο απέναντι από το σπίτι της επί δύο ημέρες. «Οι άνθρωποι δεν ανοίγουν τα παράθυρά τους επειδή φοβούνται ότι θα μπει στο σπίτι τους», φέρεται να ανέφερε στο τηλεφώνημα και πρόσθεσε ότι «είναι καφέ και κάθεται σε ένα δέντρο».

 

Από την οργάνωση της είπαν ότι μπορεί να πρόκειται για αρπακτικό πουλί, αλλά εκείνη απάντησε πως έμοιαζε περισσότερο με ιγκουάνα.

 

Όταν τελικά πήγαν στην περιοχή άνθρωποι της οργάνωσης, είδαν ότι αυτό που βρισκόταν στο δέντρο δεν είχε «πόδια ή κεφάλι». «Ξέραμε ήδη ότι δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε αυτό το “πλάσμα”. Αποδείχθηκε ότι ήταν κρουασάν», ανέφερε η οργάνωση.

 

 

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ