Πνίγηκε για να σώσει τους γιους του από θαλάσσιο ρεύμα: «Έδωσε τη ζωή του για παιδιά του»

Πνίγηκε για να σώσει τους γιους του από θαλάσσιο ρεύμα: «Έδωσε τη ζωή του για παιδιά του» Facebook Twitter
0

Ένας πατέρας στο Τέξας πέθανε στην προσπάθειά του να σώσει τους δυο γιούς του από ένα δυνατό ρεύμα στη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής στην παραλία. 

Ο Τζος Γκράχαμ με την σύζυγό του, Άντζελα και τα παιδιά τους βρίσκονταν στο Surfside Beach όταν συνέβη το δυστύχημα περίπου 15 μέτρα από την ακτή, έγραψε η Άντζελα στο GoFundMe. 

«Έχασα την αγάπη της ζωής μου, την αδερφή ψυχή μου, τον καλύτερο πατέρα στο γιο και τους θετούς γιους μου, έναν λατρεμένο γιο και πατέρα, εγγονό, ανιψιό, ξάδερφο και αγαπημένο φίλο για πολλούς», έγραψε. «Πέθανε σαν ήρωας σώζοντας τα δυο μεγαλύτερα αγόρια μας από πνιγμό σε ένα δυνατό ρεύμα». 

Πνίγηκε για να σώσει τους γιους του από θαλάσσιο ρεύμα: «Έδωσε τη ζωή του για παιδιά του» Facebook Twitter
Πνίγηκε για να σώσει τους γιους του από θαλάσσιο ρεύμα: «Έδωσε τη ζωή του για παιδιά του» Facebook Twitter

Η Angela δήλωσε μεταξύ άλλων ευγνώμων για τους «αμέτρητους ξένους» που βούτηξαν στον ωκεανό για να σώσουν τον Γκράχαμ, ενώ εκείνη παρακολουθούσε να φέρνουν έξω τους γιους της και ο σύζυγός της να παραμένει στο νερό. 

«Μοιάζει σαν να συνέβη σε κάποιον άλλο, σαν ταινία τρόμου, ο χειρότερος εφιάλτης μου», έγραψε. «Ίσως γι' αυτό βρίσκω τη δύναμη να γράψω όλα αυτά. Είμαι συντετριμμένη, νιώθω σαν να ξεκόλλησε η ψυχή από το σώμα μου». 

Το ζευγάρι γιόρτασε τον Μάρτιο την πρώτη επέτειο γάμου τους, σύμφωνα με τις σελίδες τους στο Facebook. 

Οι Μάικ Λάμπσον και Ρόντνεϊ Σάντερς ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να βοηθήσουν, έχοντας αμφότεροι σχετική στρατιωτική εκπαίδευση.

«Πέθανε προστατεύοντας τα παιδιά του, αυτός είναι ο ήρωας», είπε ο Λάμπσον, με τον Σάντερς να προσθέτει πως μαζί με τους υπόλοιπους χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά παλεύοντας με τα ισχυρά ρεύματα στο νερό μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στον Γκράχαμ, που είχε χάσει τις αισθήσεις του. 

Σε εκείνο το σημείο, κάποιος έφερε μια σανίδα του σερφ, όπου τον ανέβασαν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Λόγω του ρεύματος, χρειάστηκε να ενώσουν τα χέρια τους για να φτάσουν τον Γκράχαμ στην ακτή.  

«Τα παιδιά του εγκλωβίστηκαν στο ρεύμα. Ο Τζος είναι ήρωας», σημείωσε ο Σάντερς. «Βγήκε εκεί έξω. Έκανε την ύστατη θυσία. Έδωσε την ζωή του για τα παιδιά του». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM