Πέθανε ο Paul Darrow, ηθοποιός των σειρών Doctor Who και Blake's 7

Πέθανε ο Paul Darrow, ηθοποιός των σειρών Doctor Who και Blake's 7 Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο ηθοποιός Paul Darrow που έγινε διάσημος μέσα από τις σειρές Doctor Who και Blake's 7.

Γεννηθείς στο Σάρρεϋ της Μεγάλης Βρετανίας το 1941, ο Darrow σπούδασε υποκριτική στην βασιλική ακαδημία και αργότερα ενσάρκωσε τον ήρωα Kerr Avon στη σειρά επιστημονικής φαντασίας του BBC "Blake's 7". Ο Darrow έγινε παγκοσμίως γνωστός υποδυόμενος και τον Captain Hawkins στη δεύτερη σεζόν της σειράς Doctor Who.

Η εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε τον θάνατο του το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας πως ο κόσμος θα είναι ένα «πιο σκοτεινό μέρος» χωρίς αυτόν. «Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, ήμουν ο πιο έμπιστος άνθρωπος το Paul και είχα το προνόμιο να είμαι κομμάτι της ζωής του», δήλωσε στην Daily Express. 

Πέθανε ο Paul Darrow, ηθοποιός των σειρών Doctor Who και Blake's 7 Facebook Twitter

To 2014, o Darrow είχε υποστεί ανεύρυσμα αορτής και οι γιατροί ακρωτηρίασαν και τα δύο του πόδια - το ένα πάνω και το άλλο κάτω από το γόνατο. Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ο Darrow συνέχισε να εργάζεται και έγινε η πιο χαρακτηριστική φωνή του ανεξάρτητου ραδιοφωνικού σταθμού Union Jack, με έδρα την Οξφόρδη. 

«Χάσαμε έναν πραγματικό κύριο, την εμβληματική φωνή του Union Jack. Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Σε ευχαριστούμε για όλα, Paul Darrow», ήταν το λιτό, αποχαιρετιστήριο μήνυμα του σταθμού. Τη θλίψη τους για τον θάνατο του Darrow εξέφρασαν και οι υπεύθυνοι του BBC. 

O Darrow ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Janet Lees-Price από το 1966 έως και τον θάνατό της το 2012.

Πέθανε ο Paul Darrow, ηθοποιός των σειρών Doctor Who και Blake's 7 Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ