Πέθανε το 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε στην Ινδία

Πέθανε το 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε στην Ινδία Facebook Twitter
1

Δεν άντεξε τελικά το 4χρονο κοριτσάκι που είχε πέσει θύμα βιασμού στην Ινδία και υπέκυψε στα τραύματα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of India, το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή  σε νοσοκομείο της πόλης Ναγκπούρ, όπου νοσηλευόταν. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο και η ζωή του υποστηριζόταν μηχανικά τις τελευταίες 10 ημέρες.

Το κοριτσάκι είχε βρεθεί από τους γονείς του να αιμορραγεί ενώ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι απαγωγείς την άρπαξαν με την υπόσχεση να της αγοράσουν μπανάνες από κοντινό κατάστημα.

Δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί για τον βιασμό του 4χρονου κοριτσιού, σε χωριό του κρατιδίου Μάντια Πραντές. Ο ένας είναι οξυγονοκολλητής που εργάζεται σε εργοστάσιο της περιοχής ενώ ο άλλος, είναι ένας 25χρονος.

 

Πέθανε το 4χρονο κοριτσάκι που βιάστηκε στην Ινδία Facebook Twitter

 Ο αριθμός των σεξουαλικών επιθέσεων κατά κοριτσιών κάτω των 18 ετών στην Ινδία, ανεβαίνει σταθερά από το 1990 ενώ οι βιασμοί κοριτσιών κάτω των 10 ετών έχουν υπερδιπλασιαστεί στο διάστημα 1990-2011, φτάνοντας τους 875.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες οικογένειες προχωρούν πλέον στην καταγγελία τέτοιων εγκλημάτων ενώ άλλοι κατηγορούν για το φαινόμενο έναν συνδυασμό κοινωνικών και πολιτιστικών παραγόντων, όπως η μαζική μετανάστευση ανειδίκευτου εργατικού δυναμικού από τις αγροτικές περιοχές προς τα αστικά κέντρα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM
ΜΕΞΙΚΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΣΕΙΝΜΠΑΟΥΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Διεθνή / Μεξικό: Η πρόεδρος ζητά εξηγήσεις για τον θάνατο Αμερικανών αξιωματούχων σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών

«Δεν επρόκειτο για επιχείρηση που γνώριζε το συμβούλιο ασφάλειας», ανέφερε η Κλαούντια Σέινμπαουμ, λέγοντας ότι τι θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματούχοι
THE LIFO TEAM