Περισσότεροι από 67 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν το debate

Περισσότεροι από 67 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν το debate Facebook Twitter
0

Περισσότεροι από 67 εκατομμύρια Αμερικανοί, παρακολούθησαν στην τηλεόραση την πρώτη τηλεμαχία μεταξύ του προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα και του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του για τον Λευκό Οίκο, Μιτ Ρόμνεϊ, ανακοίνωσε την Πέμπτη, η εταιρεία Nielsen.

 

Σε σχέση με την πρώτη τηλεμαχία μεταξύ του Ομπάμα και του αντιπάλου του στις εκλογές του 2008, Τζον Μακέιν, η αύξηση της τηλεθέασης ήταν της τάξης του 28% καθώς τότε 52 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν παρακολουθήσει τη συζήτηση των δυο υποψήφιων προέδρων.

 

Πρόκειται μάλιστα για το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης ενός debate τα τελευταία 20 χρόνια, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

 

Περισσότεροι από 67 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν το debate Facebook Twitter

 

Το ρεκόρ τηλεθέασης πάντως εξακολουθεί να κατέχει η τηλεμαχία μεταξύ του Δημοκρατικού πρώην προέδρου, Τζίμι Κάρτερ, με τον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο, Ρόναλντ Ρέιγκαν στις 28 του Οκτωβρίου του 1980, με 80,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM