Παρουσιάστρια ειδήσεων εκφωνεί δελτίο με την κόρη της αγκαλιά και ο λόγος είναι τραγικός

0

Η Kiran Naz είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες ειδήσεων στο Πακιστάν. Την προηγούμενη εβδομάδα εκφώνησε το δελτίο ειδήσεων με τη μικρή της κόρη στην αγκαλιά της, ακριβώς μπροστά από το ότο κιου, από το οποίο συνήθως διαβάζει τις ειδήσεις.

Ο λόγος που επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο ήταν τραγικός, αλλά ταυτόχρονα το έκανε για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα. Ήταν για να ενώσει τη φωνή της με τις οργισμένες διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα για τον βίαιο θάνατο της 6χρονης Zeinab που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε φρικτά δολοφονημένη: την είχαν βιάσει, στραγγαλίσει και πετάξει το άψυχο σώμα της στα σκουπίδια...

«Σήμερα δεν είμαι η παρουσιάστριά σας. Είμαι μητέρα και γι' αυτό βρίσκομαι εδώ με την κόρη μου. Κάποιος σωστά σχολίασε ότι όσο πιο μικρό το φέρετρο, τόσο πιο βαρύ το νιώθει αυτός που το κουβαλά. Και σήμερα στους δρόμους του Κασούρ κάποιοι κουβάλησαν ένα τέτοιο βαρύ φέρετρο που το βάρος του έχει συντρίψει ολόκληρο το Πακιστάν», είπε η παρουσιάστρια στην αρχή του δελτίου. 

Και ήταν αλήθεια. Τις προηγούμενες μέρες δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε βίαιες διαδηλώσεις που ξέσπασαν μετά τη δολοφονία του κοριτσιού. Κτήρια καταστράφηκαν, αυτοκίνητα κάηκαν καταμεσής του δρόμου, το οργισμένο πλήθος έσπασε το γραφείο ενός νομοθέτη, όλος ο κόσμος απαιτεί αλλαγή των ποινών εδώ και τώρα και οι αριθμοί κάνουν αυτό το αίτημα ακόμη πιο επιτακτικό. 

Τα τελευταία δύο χρόνια, στην ίδια περιοχή έχουν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο άλλα 12 παιδιά. 5 από αυτούς τους φόνους αποδίδονται σε συγκεκριμένο ύποπτο, ενώ έχει ληφθεί DNA από άλλους 90 άντρες. Παρ' όλα αυτά καμία σύλληψη δεν έχει γίνει, κανενός είδους δικαιοσύνη δεν έχει αποδοθεί...

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ