Παραλήρημα από τον Kanye West: Ζητά από τους Εβραίους να συγχωρήσουν τον Χίτλερ

Παραλήρημα από τον Kanye West: Ζητά από τους Εβραίους να συγχωρήσουν τον Χίτλερ Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ
0

Μια εβδομάδα αφότου ο Kanye West εξήρε τον Αδόλφο Χίτλερ σε συνέντευξή του, ο West πλαισιωμένος από τον ακροδεξιό Nick Fuentes, κάθισε μαζί με τον ιδρυτή των Proud Boys, Gavin McInnes, ζητώντας από τους Εβραίους να «συγχωρήσουν τον Χίτλερ», σύμφωνα με το Rolling Stone.

Το 45λεπτο επεισόδιο με τίτλο «Saving Ye» στην alt-right πλατφόρμα βίντεο Censored.TV, ξεκινά με τον McInnes να εκφράζει την επιθυμία του να «αποτρέψει τον Ye West από το να γίνει αντισημίτης ή ναζί». Στη συνέχεια κατονομάζει δύο μαύρους ηγέτες, την Kamala Harris και τον Barack Obama, ως «μεγάλο πρόβλημα».

Ο McInnes, συνιδρυτής του Vice, ο οποίος αποχώρησε από την εταιρεία μέσων ενημέρωσης το 2008, μπλοκαρίστηκε από το Twitter, το Facebook και το Instagram το 2018 για προώθηση περιεχομένου που σχετίζεται με βίαιες εξτρεμιστικές ομάδες και ρητορική μίσους.

Ο Γουέστ, του οποίου το πρόσωπο είναι καλυμμένο με μάσκα, καυχιέται ότι οι αντιδράσεις από την προηγούμενη συνέντευξή του ήταν «φοβερές για μια προεδρική εκστρατεία», προτού προβεί σε ένα ακόμα παραλήρημα, κατηγορώντας την εβραϊκή κοινότητα για τη «φήμη» του Χίτλερ και παρομοιάζοντας την άμβλωση με «γενοκτονία».

Ο Γουέστ επαναλαμβάνει επίσης τη θεωρία συνωμοσία πως «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα».

«Οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου λένε ποιον μπορώ να αγαπώ και ποιον όχι», συνεχίζει. «Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον πόνο σας σε όλους τους άλλους. Εβραίοι συγχωρέστε τον Χίτλερ σήμερα», καταλήγει στο παραλήρημά του. 

Ο Kanye West ζήτησε από τους Εβραίους να συγχωρήσουν τον Χίτλερ και παρομοίασε την άμβλωση με «γενοκτονία» Facebook Twitter

Πορνό και Κιμ Καρντάσιαν

Νωρίτερα στο επεισόδιο, ο Γουέστ είχε ισχυριστεί ότι «υπάρχει μια συμπαιγνία Εβραίων δικηγόρων και διευθυντών και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε» που «δίνουν στην Αμερική πορνό». 

Ο West επανέρχεται σε αυτό το σημείο αργότερα, λέγοντας ότι το πορνό «κατέστρεψε» την οικογένειά του.

Σε κάποιο σημείο, ο McInnes θέτει στον West μια υποθετική ερώτηση. «Είστε λοιπόν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», λέει ο McInnes. «Είναι η πρώτη μέρα και κάποιος μπαίνει μέσα και ρωτάει: "Λοιπόν, τι θα κάνουμε με αυτούς τους Εβραίους;". Τι του λες;». Ο West απαντά: «Οι Εβραίοι πρέπει να δουλεύουν για τους Χριστιανούς. Θα προσλάμβανα αμέσως έναν Εβραίο, αν ήξερα ότι δεν είναι κατάσκοπος και ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το τηλέφωνό του».

Ενώ ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης εξαπολύοντας επίθεση στην εβραϊκή κοινότητα αλλά και τις γυναίκες που δεν έχουν γεννήσει πριν από την ηλικία των 30 ετών, ο West τελειώνει τη συνέντευξη δηλώνοντας την αγάπη του για όλους

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ