Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ν. Κορέας

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ν. Κορέας Facebook Twitter
1
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ν. Κορέας Facebook Twitter

Tην παραίτησή του ανακοίνωσε αιφνιδίως ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας Τσουνγκ Χονγκ-γουόν κατά τη διάρκεια συνεδρίου την Κυριακή. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε σκυθρωπός και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας όλη την κυβερνητική ευθύνη για το ναυάγιο της 16ης Απριλίου.

302 άνθρωποι, οι περισσότεροι από αυτούς μαθητές και καθηγητές σχολείου της Σεούλ έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται μετά το δυστύχημα με τον επίσημο απολογισμό των νεκρών να φθάνει έως τώρα τους 187.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να δέχεται δριμύτατη κριτική μετά τις  έρευνες που αποκάλυψαν πληθώρα κενών στα μέτρα ασφαλείας. Οι περισσότεροι πολίτες αναγνωρίζουν την αποτυχία να ανταποκριθεί γρήγορα και αποτελεσματικά στην κρίση με τη συμβολή της κατά τα πρώτα στάδια των επιχειρήσεων διάσωσης να θεωρείται μη ικανοποιητική.

 

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ανάλυση / Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ισραήλ και Τουρκία επιδιώκουν να αποφύγουν άμεση σύγκρουση στη Συρία, όμως η αυξανόμενη στρατιωτική τους παρουσία και οι αντίθετες στρατηγικές μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένες συγκρούσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Διεθνή / Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Ο Μερτς ορκίστηκε καγκελάριος - Αναδείχθηκε πρώτος στις γερμανικές εκλογές και αναμενόταν να γίνει ο επόμενος καγκελάριος, όμως στην πρώτη ψηφοφορία δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία
LIFO NEWSROOM
Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του;

Διεθνή / Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του

Πρώτα η ταινία προβλήθηκε σε τοπικό δίκτυο της Φλόριντα, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Τραμπ - Την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε να ανοίξει και πάλι το Αλκατράζ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βρε το ανιστορητο και ανενημερωτο κοροιδο !Δεν βρεθηκε καποιος να του πει οτι στην Ελλαδα οσακις εγινε πολυνεκρο ναυαγιο δεν παραιτηθηκε ποτε οχι πρωθυπουργος,οχι υπουργος εμπορικης ναυτιλιας,αλλα ουτε καν ο γενικος γραμματεας του υπουργειου !Μαθηματα δημοκρατικης ευθιξιας ακομη και απο τη Νοτιο Κορεα,οπου συχνα πυκνα πλακωνονται στο ξυλο οι βουλευτες μεσα στην Βουλη τους.Η επιτομη της ξεφτιλας.......αλλα σιγα μην παρουν χαμπαρι τα λαμογιοπαχυδερμα που "κοσμουν"επι δεκαετιεςτους υπουργικους και πρωθυπουργικους "θωκους" στην χωρα μας.