Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»

Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών» Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

"Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών που αυτήν τη στιγμή νιώθουν ευπαθείς", υπογράμμισε ο πάπας Φραγκίσκος στο γραπτό, κυριακάτικο μήνυμά του προς τους πιστούς.

"Το σώμα μας είναι ασθενές αλλά, και υπό αυτές τις συνθήκες, κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να αγαπάμε, να προσευχόμαστε, να δωρίζουμε τον εαυτό μας. Να αποτελούμε, ο ένας για τον άλλο, μέσα στην πίστη μας, φωτεινά σημάδια ελπίδας", πρόσθεσε ο ποντίφικας.

Ο Φραγκίσκος ευχαρίστησε όλους τους πιστούς για τις προσευχές τους, όπως και όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που του παρέχουν φροντίδα, στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

"Ξέρω ότι προσεύχονται για την ίασή μου πολλά παιδιά, κάποια από αυτά ήρθαν και στο νοσοκομείο, να μου δείξουν ότι είναι κοντά μου. Σας ευχαριστώ, αγαπητά παιδιά. Ο πάπας σας αγαπάει και περιμένει πάντα να σας συναντήσει" τόνισε, τέλος, ο Φραγκίσκος.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM