Η Μίντοου Γουόκερ, μοντέλο και κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ, παντρεύτηκε τον Λουίς Θόρτον-Άλαν σε μια παραθαλάσσια τελετή, στη Δομινικανή Δημοκρατία


Ο γάμος έγινε εντός Οκτωβρίου, αλλά η 22χρονη μοιράστηκε τώρα ασπρόμαυρες εικόνες από το γάμο, γνωστοποιώντας με ενθουσιασμό «Παντρευτήκαμε!!!»


Στο ασπρόμαυρο βίντεο φαίνονται οι νιόπαντροι στις αγκαλιές οικογένειας και φίλων, προτού μπουν στο λευκό κάμπριο. 

 

 

Η νύφη φορούσε ένα λιτό, πλην εντυπωσιακό custom νυφικό από τον οίκο Givenchy. 

 

Μεταξύ των καλεσμένων ασφαλώς και ο νονός και στενός φίλος του πατέρα της -με τον οποίο ήταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο του «Fast & Furious»- Βιν Ντίζελ, ο οποίος ήταν κι αυτός που την παρέδωσε στον γαμπρό. 

 


Όπως είπε σε συνέντευξή της στη Vogue «η πανδημία επηρέασε τα σχέδιά μας. Η οικογένεια του Λουίς δεν μπόρεσε να έρθει. Πολλοί στενοί μας φίλοι τους οποίους θεωρούμε οικογένεια, επίσης δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών». 


Όπως αποκάλυψε, ήταν η θεία της, Παλόμα που τη βοήθησε να σχεδιάσει το γάμο. 

 

«Έκανε καταπληκτική δουλειά. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φανταστεί κάτι πιο τέλειο και προσωπικό - και ειλικρινά, ήταν εύκολο κι απλό. Ο Λουίς κι εγώ ξέραμε ακριβώς τι θέλαμε από την αρχή. Ήταν μια πολύ προσωπική γιορτή» είπε. 

 


Μετά τη γαμήλια τελετή, ακολούθησε πάρτι στην παραλία: «Ήμασταν όλοι ξυπόλητοι, χορεύοντας στην  αμμουδιά» περιγράφει η νύφη. 

 

«Και στο τέλος της βραδιάς, υπήρξε ένα υπέροχο σόου πυροτεχνημάτων και ανάψαμε φαναράκια στον γραφικό νυχτερινό ουρανό» είπε η Μίντοου στη Vogue. 

 

Με πληροφορίες από People