Πακιστάν: Σχεδόν 800 οι νεκροί από τον καύσωνα

Πακιστάν: Σχεδόν 800 οι νεκροί από τον καύσωνα Facebook Twitter
0

Περίπου 800 άνθρωποι έχουν χάσει ως τώρα τη ζωή τους στο Πακιστάν από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που πλήττουν τη χώρα.

Οι θερμοκρασίες έχουν αγγίξει τους 45 βαθμούς με αποτέλεσμα τους εκατοντάδες θανάτους ενώ την ίδια ώρα ξεκινά με την βοήθεια του στρατού η συγκρότηση κέντρων θερμοπληξίας.

Σύμφωνα με το BBC, οι κάτοικοι της περιοχής που πλήττονται από τον καύσωνα είναι πολύ οργισμένοι με τις αρχές, καθώς  οι περικοπές ρεύματος έχουν περιορίσει τη χρήση των κλιματιστικών μονάδων και των ανεμιστήρων ενώ η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από την αποχή από το νερό ορισμένες ώρες της ημέρας, λόγω ραμαζανιού.

Εκτός από τους νεκρούς υπάρχει χιλιάδες ακόμα άνθρωποι που υποβάλλονται σε θεραπεία ενώ κάποιοι από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM
Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Διεθνή / Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Η αβεβαιότητα γύρω από το ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του Ιράν σε περίπτωση αλλαγής καθεστώτος, αλλά και η πιθανότητα μακράς περιφερειακής αναταραχής, καθιστούν τη στρατηγική σιωπή του Ισραήλ κρίσιμη και επικίνδυνα εύθραυστη
THE LIFO TEAM