Ουκρανικά ΜΜΕ: Oι Ρώσοι άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών στην πόλη Νόβα Κακχόβκα

Ουκρανικά ΜΜΕ: Oι Ρώσοι άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών στην πόλη Νόβα Κακχόβκα Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Ρωσικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ σήμερα το απόγευμα σε μία διαδήλωση κατοίκων της κατεχόμενης από την Ρωσία πόλης Νόβα Κακχόβκα στη νότια Ουκρανία, μετέδωσε το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax Ukraine, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, από τα πυρά τραυματίστηκαν πέντε άτομα.

Περίπου 2.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της πόλης αυτής για να διαδηλώσουν κατά της εισβολής, κυματίζοντας σημαίες της Ουκρανίας και καλώντας τις ρωσικές δυνάμεις να φύγουν, ανέφερε το πρακτορείο.

Παρόμοιες διαμαρτυρίες εκατοντάδων διαδηλωτών πραγματοποιήθηκαν επίσης σήμερα σε άλλες ουκρανικές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Καλασάνκα, όπως ανέφερε το ίδιο πρακτορείο ειδήσεων.

Διαδηλώσεις με πολλές χιλιάδες συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκαν επίσης, στις πόλεις Μπερντιάνσκ και Μελιτόπολη την περασμένη εβδομάδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM