Ουάσιγκτον: Γιόρτασαν τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας

Ουάσιγκτον: Γιόρτασαν τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας Facebook Twitter
0

Εκατοντάδες λάτρεις της μαριχουάνα γιόρταζαν χθες το βράδυ στην Ουάσιγκτον -καπνίζοντας τα στριφτά τους, -τη νομιμοποίηση της οικιακής χρήσης του φυτού για «ψυχαγωγικούς λόγους.»

Ο νέος νόμος επιτρέπει την κατοχή μικρών ποσοτήτων κάνναβης, και το κάπνισμα τους στο σπίτι αλλά απαγορεύει την δημόσια χρήση.

 

Καθώς όμως οι καπνιστές ενθουσιάστηκαν από την απόφαση βγήκαν στο κέντρο του Σιάτλ για να το γιορτάσουν όλοι μαζί καπνίζοντας και έλαβαν την αυστηρή προειδοποίηση των αρχών ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα γίνουν ανεκτά και πως στους παραβάτες θα επιβληθεί πρόστιμο 100 δολαρίων. Προς το παρόν πάντως υπήρξαν μόνο λεκτικές προειδοποιήσεις.

Ο νέος νόμος, που ψηφίστηκε σε δημοψήφισμα τον περασμένο μήνα, τέθηκε σε ισχύ από χθες το βράδυ. Η πώληση της ουσίας παραμένει προς το παρόν απαγορευμένη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM