Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie

Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie Facebook Twitter
0

Όταν πόζαρε τότε η Ελισάβετ, στα δύο της χρόνια, χαμογελώντας, δεν περίμενε ότι όχι μόνο θα γίνει βασίλισσα, αλλά και η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, που πλέον έγινε και κούκλα Barbie. 

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, που γίνεται 96 ετών, το παλάτι ανάρτησε σήμερα στα social media μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η τότε πριγκίπισσα ποζάρει στηρίζοντας το κεφάλι στα χέρια της, ενώ χαμογελά. 

«Η τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ ήταν η μεγαλύτερη κόρη του δούκα και της δούκισσας του Γιορκ και δεν αναμενόταν να γίνει βασίλισσα. Η ζωή της άλλαξε το 1936, όταν ο θείος της, βασιλιάς Εδουάρδος Η’, παραιτήθηκε από τον θρόνο και ο πατέρας της έγινε ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’ και η νεαρή πριγκίπισσα έγινε διάδοχος του θρόνου», θυμίζει η ανάρτηση στο Instagram της βασιλικής οικογένειας, κάνοντας αναφορά στην παραίτηση του θείου της για να παντρευτεί την Αμερικανίδα Ουόλις Σίμπσον, η οποία ήταν διαζευγμένη.  

«Μετά τον θάνατο του πατέρα της, το 1952, η Ελισάβετ έγινε βασίλισσα σε ηλικία μόλις 25 ετών και φέτος γιορτάζει 70 χρόνια στον θρόνο, μια πρωτιά στη βρετανική ιστορία», συμπληρώνει η ανάρτηση. 

Νωρίτερα, το παλάτι είχε δημοσιεύσει νέα φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πόζαρε ανάμεσα σε δύο άλογά της, τα Bybeck Katie και Bybeck Nightingale. 

Ξεπούλησε η Barbie- Ελισάβετ στο διαδίκτυο 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε και κούκλα Barbie, με αφορμή το πλατινένιο ιωβηλαίο, το οποίο θα εορταστεί στη Βρετανία με εκδηλώσεις τον Ιούνιο. 

Η κούκλα φορά ιβουάρ τουαλέτα, με έμπνευση από πρόσφατα βασιλικά πορτρέτα, μπλε κορδέλα, ενώ η τιάρα είναι βασισμένη σε εκείνη που φορούσε η μονάρχης την ημέρα του γάμου της, σύμφωνα με το Reuters.   

Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie Facebook Twitter

Η συλλεκτική Barbie θα πωλείται στα καταστήματα Harrods, Selfridges και Hamleys στο Λονδίνο, όμως στην ιστοσελίδα της Mattel ήδη ξεπούλησε. Πωλούνταν έναντι 75 δολαρίων και υπήρχε όριο για τρεις κούκλες ανά αγοραστή. 

Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ