Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie

Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie Facebook Twitter
0

Όταν πόζαρε τότε η Ελισάβετ, στα δύο της χρόνια, χαμογελώντας, δεν περίμενε ότι όχι μόνο θα γίνει βασίλισσα, αλλά και η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, που πλέον έγινε και κούκλα Barbie. 

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, που γίνεται 96 ετών, το παλάτι ανάρτησε σήμερα στα social media μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η τότε πριγκίπισσα ποζάρει στηρίζοντας το κεφάλι στα χέρια της, ενώ χαμογελά. 

«Η τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ ήταν η μεγαλύτερη κόρη του δούκα και της δούκισσας του Γιορκ και δεν αναμενόταν να γίνει βασίλισσα. Η ζωή της άλλαξε το 1936, όταν ο θείος της, βασιλιάς Εδουάρδος Η’, παραιτήθηκε από τον θρόνο και ο πατέρας της έγινε ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’ και η νεαρή πριγκίπισσα έγινε διάδοχος του θρόνου», θυμίζει η ανάρτηση στο Instagram της βασιλικής οικογένειας, κάνοντας αναφορά στην παραίτηση του θείου της για να παντρευτεί την Αμερικανίδα Ουόλις Σίμπσον, η οποία ήταν διαζευγμένη.  

«Μετά τον θάνατο του πατέρα της, το 1952, η Ελισάβετ έγινε βασίλισσα σε ηλικία μόλις 25 ετών και φέτος γιορτάζει 70 χρόνια στον θρόνο, μια πρωτιά στη βρετανική ιστορία», συμπληρώνει η ανάρτηση. 

Νωρίτερα, το παλάτι είχε δημοσιεύσει νέα φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πόζαρε ανάμεσα σε δύο άλογά της, τα Bybeck Katie και Bybeck Nightingale. 

Ξεπούλησε η Barbie- Ελισάβετ στο διαδίκτυο 

Η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε και κούκλα Barbie, με αφορμή το πλατινένιο ιωβηλαίο, το οποίο θα εορταστεί στη Βρετανία με εκδηλώσεις τον Ιούνιο. 

Η κούκλα φορά ιβουάρ τουαλέτα, με έμπνευση από πρόσφατα βασιλικά πορτρέτα, μπλε κορδέλα, ενώ η τιάρα είναι βασισμένη σε εκείνη που φορούσε η μονάρχης την ημέρα του γάμου της, σύμφωνα με το Reuters.   

Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie Facebook Twitter

Η συλλεκτική Barbie θα πωλείται στα καταστήματα Harrods, Selfridges και Hamleys στο Λονδίνο, όμως στην ιστοσελίδα της Mattel ήδη ξεπούλησε. Πωλούνταν έναντι 75 δολαρίων και υπήρχε όριο για τρεις κούκλες ανά αγοραστή. 

Όταν η 2 ετών Ελισάβετ πόζαρε χαμογελώντας, αγνοώντας ότι θα γίνει βασίλισσα- Έγινε και κούκλα Barbie Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM
«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM
Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά «τρομερά», αναφερόμενος τόσο στη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ νωρίτερα μέσα στον μήνα, όσο και στου Αλεξ Πρέτι
THE LIFO TEAM