Ονομαστικά θα είναι πλέον τα εισιτήρια για το Κολοσσαίο

Ιταλία: Ονομαστικά θα είναι πλέον τα εισιτήρια για την είσοδο στο Κολοσσαίο Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Unsplash
0

Από τις 18 Οκτωβρίου τα εισιτήρια για την επίσκεψη στο Κολοσσαίο θα είναι ονομαστικά.

Σύμφωνα με απόφαση του ιταλικού υπουργείου Πολιτισμού, τα νέα εισιτήρια για να επισκεφθεί κανείς το Κολοσσαίο θα είναι ονομαστικά προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της αισχροκέρδειας και της μεταπώλησης εισιτηρίων, το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις.

«Η υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης προχώρησε με ταχύτατους ρυθμούς. Μπορούμε να πούμε ότι χάρη στην κίνηση αυτή και στην όλο και μεγαλύτερη προσφορά προς τους επισκέπτες ξεκινά πραγματικά μια νέα εποχή για το αρχαιολογικό πάρκο του Κολοσσαίου», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού Τζενάρο Σαντοζουλιάνο.

Να σημειωθεί πως τη λήψη μέτρων για να καταπολεμηθεί η μεταπώληση των εισιτηρίων σε ιδιαίτερα αυξημένες τιμές είχαν ζητήσει με έμφαση, μεταξύ των άλλων, δημοτικοί σύμβουλοι της αιώνιας πόλης καθώς και τα μέλη της Ιταλικής Ένωσης Ξενοδόχων.

Από τις 18 Οκτωβρίου λοιπόν, Ιταλοί και ξένοι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράζουν τα νέα εισιτήρια στα ταμεία έξω από το «αμφιθέατρο Φλάβιο», μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.colosseo.it και χρησιμοποιώντας ειδικό αριθμό τηλεφώνου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM