Ομπάμα: Υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στον ουρανό, που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι

Ομπάμα: Υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στον ουρανό, που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Υπάρχουν εξωγήινοι; Και τι ισχύει με τα UFO; Ο Μπαράκ Ομπάμα κλήθηκε να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις, στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν.



Αρχικά, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αστειεύτηκε, αλλά σε πιο σοβαρό τόνο δήλωσε πως υπάρχουν καταγραφές ιπτάμενων αντικειμένων, που «δεν ξέρουμε τι είναι».

 

«Σε ό,τι αφορά στους εξωγήινους, υπάρχουν κάποια πράγματα που απλά δεν μπορώ να σας πω στον αέρα», είπε στην αρχή αστειευόμενος ο Ομπάμα.

 

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβα, ρώτησα “Υπάρχει κάπου το εργαστήριο που έχουμε τα δείγματα εξωγήινων και τα διαστημόπλοια;”. Έκαναν μια μικρή έρευνα και η απάντηση ήταν αρνητική», συνέχισε στο ίδιο ύφος.

 

«Αλλά αυτό που είναι αλήθεια- και σοβαρολογώ- είναι πως υπάρχουν καταγραφές και υλικό από αντικείμενα στον ουρανό, που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι», πρόσθεσε ο Ομπάμα.

 

«Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την πορεία τους. Δεν είχαν ένα μοτίβο που εξηγείται εύκολα. Άνθρωποι προσπαθούν να το ερευνήσουν και να διαπιστώσουν τίποτα, αλλά δεν έχω κάτι να σας αναφέρω σήμερα», κατέληξε για αυτό το θέμα.

 

 

«Η Σάσα και η Μαλία έχουν ακόμη PTSD»

 

Στη συνέντευξη μεταξύ άλλων ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε για τις δύο κόρες του- Σάσα και Μαλία- και εκτίμησε ότι η εμπειρία τους από τον Λευκό Οίκο πιθανότατα διέγραψε την όποια επιθυμία τους να ασχοληθούν με τα κοινά.

 

«Ήταν έφηβες τις οποίες ακολουθούσε η Μυστική Υπηρεσία όταν έβγαιναν ραντεβού… Ακόμη έχουν PTSD (διαταραχή μετατραυματικού στρες) επειδή τύποι με μικρόφωνα καρπού και γυαλιά τις ακολουθούσαν σε συναυλίες», δήλωσε.



Εξάλλου, υπενθύμισε τη δήλωση της συζύγου του, Μισέλ Ομπάμα, η οποία είχε πει ότι «πρέπει να έχεις μια ανοχή στην ηλιθιότητα και την κακία» για να ασχοληθείς με την πολιτική.



Ο πρώην πρόεδρος δήλωσε υπερήφανος για τις κόρες του, που έχουν εξελιχθεί σε «εξαιρετικές νέες γυναίκες» και υπογράμμισε ότι είναι έξυπνες, επιτυχημένες και ευγενικές.

 

«Δεν έχουν ύφος. Πριν από την προεκλογική εκστρατεία, με τη Μισέλ ανησυχούσαμε αν θα αποκτήσουμε περίεργα παιδιά. Υπάρχουν μπάτλερ στον Λευκό Οίκο, ποιος έχει μπάτλερ;», ανέφερε και εξήγησε πως για να μείνουν προσγειωμένες οι κόρες του ήταν καθοριστικός ο ρόλος της συζύγου του και της πεθεράς του.

 

«Τους έλεγαν ότι πρέπει να στρώνουν οι ίδιες το κρεβάτι τους, να ξυπνούν μόνες τους», εξήγησε ο Ομπάμα, ενώ θυμήθηκε και μια χαρακτηριστική ατάκα που είπε η πεθερά του στην Σάσα και τη Μαλία, κάποια φορά που παραφέρθηκαν.

 

«Τις κοίταξε και τους είπε “Συνειδητοποιείτε ότι εσείς δεν έχετε πετύχει κάτι. Οι γονείς σας έχουν πετύχει κάποια πράγματα, αλλά εσείς δεν έχει κάνει τίποτα”», περιέγραψε ο πρώην πρόεδρος.

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Διεθνή / Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Ο Τόμι Ρόμπινσον, γνωστός ακροδεξιός ακτιβιστής, υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ πληρώνει τα νομικά του έξοδα στη δίκη του - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και γιατί η σχέση τους προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία
LIFO NEWSROOM
Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση»

Διεθνή / Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση» - Πώς εμπλέκεται η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης

«Ενημερωθήκαμε από την πρεσβεία της Βενεζουέλας ότι θα κλείσει τις πόρτες της, χωρίς να δώσει εξήγηση», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διεθνή / Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ενώ τα αραβικά κράτη καταδίκασαν δημόσια τον πόλεμο στη Γάζα, ενίσχυσαν κρυφά τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ – μια συνεργασία που μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική εκεχειρία
LIFO NEWSROOM