Ομαδικός βιασμός γυναίκας στην Ινδία - Την είχαν αφήσει μόνη της σε καραντίνα

Ομαδικός βιασμός γυναίκας στην Ινδία - Την είχαν αφήσει μόνη της σε καραντίνα Facebook Twitter
ΕΡΑ/ΑΡΧΕΙΟΥ
0

Μία γυναίκα στο κρατίδιο του Ρατζαστάν στην Ινδία υπέστη μαζικό βιασμό σε σχολείο, όπου είχε τεθεί σε καραντίνα από την αστυνομία εν μέσω του πανεθνικού lockdown λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Reuters το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν το θύμα, μετά από περπάτημα ημερών, έχασε το δρόμο για το χωριό του και κατέφυγε στην αστυνομία για ασφάλεια.

Καθώς στην περιοχή δεν υπήρχε κέντρο καραντίνας, η τοπική αστυνομία την μετέφερε σε ένα κτήριο σχολείου για να περάσει τη νύχτα, όπου ωστόσο η ίδια έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

«Τρεις ντόπιοι που βίασαν τη γυναίκα μέσα στο χώρο του σχολείου στις 23 Απριλίου, συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν» ανέφερε ο υποδιευθυντής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, συμπληρώνοντας πως η γυναίκα, ηλικίας μεταξύ 40 - 45 χρόνων, είχε σταλεί στο σχολείο προκειμένου να εξεταστεί για Covid-19.

«Δε γνωρίζουμε πόσο έμεινε μόνη της και με ποιον ήρθε σε επαφή, τα αποτελέσματα του τεστ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά» πρόσθεσε, γνωστοποιώντας μάλιστα πως ένας κατώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα για αμέλεια.

Το lockdown στη χώρα του 1.3 δισεκατομμυρίων ψυχών που επέβαλε τον περασμένο μήνα ο πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι έχει οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους που αφήνουν αναγκαστικά τις μεγαλουπόλεις και περπατούν για μέρες απελπισμένοι να επιστρέψουν στα πατρικά τους, στην ινδική ύπαιθρο.

Πολλοί, μάλιστα, από αυτούς φιλοξενούνται σε υπερπλήρη κέντρα καραντίνας, με τους ειδικούς να φοβούνται πως τα περιοριστικά μέτρα είναι ανεπαρκή για την ανάσχεση του κορωνοϊού σε χώρα τέτοιας έκτακτης και πληθυσμού.

Παρά τον αυστηρό νόμο, στην Ινδία καταγράφεται ένας βιασμός ανά 20 λεπτά κατά μέσο όρο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα του ήταν «δύσκολο» να στηρίξει οικονομικά τη Νέα Υόρκη εάν ο Μαντάνι εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Τραμπ για Μαμντάνι: «Εάν έχεις έναν κομμουνιστή να διοικεί τη Νέα Υόρκη, το μόνο που κάνεις είναι να πετάς τα λεφτά σου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως δεν είναι οπαδός του βασικού αντιπάλου του Μαμντάνι, «αλλά αν η επιλογή είναι ανάμεσα σε έναν κακό Δημοκρατικό και έναν κομμουνιστή, θα διαλέγω πάντα τον κακό Δημοκρατικό»
LIFO NEWSROOM
Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να γίνει «σύμβουλός» του εάν εκλεχθεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσαι την προεκλογική εκστρατεία του Μαμντάνι, ο οποίος διατηρεί καθαρό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων του
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Διεθνή / Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο ηθοποιός και επί χρόνια υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστήριξε πως η Χάρις βρέθηκε σε μια «αδύνατη θέση», καθώς αναγκάστηκε «να τρέξει απέναντι στο ίδιο της το πολιτικό παρελθόν»
LIFO NEWSROOM
Βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν σεξουαλικά Παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή / Παραιτήθηκε η Ισραηλινή αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή βίντεο με κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατούμενου

Το υλικό, που δημοσιοποίησε το CNN, φέρεται να δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν βάναυσα έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο τον Ιούλιο του 2024
LIFO NEWSROOM
ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM