Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η Ολυμπιονίκης Τόρα Μπράιτ με μια φωτογραφία στο Instagram, που δημοσίευσε στη Γιορτή της Μητέρας, να θηλάζει ενώ κάνει κατακόρυφο. 

 

«Λυπήθηκα διαβάζοντας μερικά από τα σχόλια», έγραψε η 34χρονη μητέρα, που είχε αναρτήσει μια φωτογραφία της να κάνει κατακόρυφο ενώ θηλάζει τον 10 μηνών γιο της, Φλόου.

 

Τη επίμαχη φωτογραφία είχε μοιραστεί αρχικά στο πλαίσιο ενός κολάζ εικόνων με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας. Έφερε στον κόσμο τον γιο της τον Ιούλιο του 2010 και είναι παντρεμένη με τον Άνγκους Τόμσον, επίσης αθλητή του snowboard όπως η ίδια. 

 

«Το ότι έγινα μητέρα απελευθέρωσε κάτι μέσα μου. Είναι βαθιά πνευματικό. Είναι πρωτεύον. Είναι ωμό. Eίναι άγριο. Είναι αγνό», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

Αν και τα περισσότερα σχόλια εκθείαζαν την πόζα της και την απόφαση να μοιραστεί κάτι τέτοιο με τους φανς της, αρκετοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την ιδέα «παρανοϊκή». 

 

Οι περισσότεροι φανς της εξεπλάγησαν με  το γεγονός ότι μπορούσε να κρατήσει αυτή τη στάση. «Πόση ώρα κατάφερες να σταθείς έτσι», ρώτησε κάποιος με την 34χρονη να απαντά: «Χαχα, αρκετή!».

 

Άλλοι όμως έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι το έκανε απλά για να τραβήξει την προσοχή. «Δεν γυρνάνε όλα γύρω σου, απλά τάισε το παιδί σου κανονικά», σχολίασε κάποιος.

 

 

 

Μετά τον σάλο με την ανάρτηση, η διάσημη αθλήτρια επανήλθε με δεύτερο μήνυμα προς άλλες μητέρες, οι οποίες νιώθουν ότι δεν έχουν στήριξη στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους. 
 

«Στον κόσμο μου, οι μητέρες πρέπει να εμψυχώνουν και να υποστηρίζουν η μια την άλλη», απάντησε η Τόρα Μπράιτ με μετά τα αρνητικά  προσθέτοντας ότι είναι κάτι αρκετά δύσκολο.

 

 «Αγκαλιάστε τις ιδιομορφίες μας και βρείτε τη χαρά σε κάθε τι που συνιστά τη μητρότητα. Όλοι το κάνουμε διαφορετικά, δεν υπάρχει λάθος ή σωστό. Η μητρότητα είναι αγνή. Μόνο τώρα θεωρώ τον εαυτό μου Wonder Woman επειδή μπήκα στο ιερό κλαμπ των μητέρων μαζί σας. Μόνο σεβασμός απέναντι στις μητέρες και αγάπη. Σας στηρίζω. Δεν είστε μόνες. Δεν ψάχνω επιβράβευση. Ποτέ δεν χρειάστηκα τους επαίνους των ξένων», σχολίασε η 34χρονη.