Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η αστυνομία του νησιού Γκέρνζι ανακοίνωσε σήμερα πως ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους επιβάτης του οποίου ήταν ο Εμιλιάνο Σάλα. 

Η αστυνομία γνωστοποίησε πως οι προσπάθειες εντοπισμού του μοιραίου αεροσκάφους απέβησαν άκαρπες και δεν θα συνεχιστούν. 

Παράλληλα σημείωσε πως οι έρευνες αναπτύχθηκαν σε συνολικά 1700 τετραγωνικά μίλια, χωρίς να βρεθούν έστω ίχνη που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό του αεροπλάνου ή των συντριμμιών του.

Αθροιστικά, οι πτήσεις της συγκεκριμένης επιχείρησης πάνω από το Στενό της Μάγχης άγγιξαν τις 80 ώρες. 

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετείχαν δυο αεροπλάνα, τρία ελικόπτερα και δύο ναυαγοσωστικά ενώ το «παρών» έδωσαν παραπλέοντα επιβατηγά και αλιευτικά. 

«Εξετάσαμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και λαμβάνοντας υπόψη μας τον σωστικό εξοπλισμό που είχε το αεροσκάφος πήραμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε τις έρευνες», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η αστυνομία. 

Παράλληλα υποστήριξε πως οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι δύο επιβαίνοντες είναι μηδαμινές, ενώ ανέφερε πως δεν θα υπάρξουν άλλες ανακοινώσεις μέχρι να προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. 

Παρότι και το τελευταίο αεροπλάνο που συμμετείχε στις έρευνες έχει πλέον επιστρέψει στη βάση του, οι αρχές εξακολουθούν να ζητούν από τα αεροπλάνα και από τα πλοία που ταξιδεύουν στην Μάγχη να ψάχνουν για οποιοδήποτε ίχνος του αεροσκάφους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

Διεθνή / Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις του μυθιστορήματος «Οι Σατανικοί Στίχοι» μετά την επίθεση στον Σαλμάν Ρούσντι

«Οι Σατανικοί Στίχοι» αφηγούνται τις περιπέτειες δύο Ινδών των οποίων το αεροπλάνο γίνεται στόχος τρομοκρατικής επίθεσης και οι ίδιοι φτάνουν σε μια παραλία της Αγγλίας
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ