Ολλανδία: Αναστάτωση σε πτήση με 59 επιβάτες λόγω θύελλας- Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με το φτερό

Ολλανδία: Αναστάτωση σε πτήση με 59 επιβάτες λόγω θύελλας- Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με το φτερό Facebook Twitter
0

Με το φτερό κατέληξε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Σίπχολ, στο Άμστερνταμ, ένα αεροπλάνο DHC-8 της εταιρείας Flybe, εν μέσω καταιγίδας, χωρίς ευτυχώς κανείς από τους 59 επιβάτες του να τραυματιστεί.


Σε βίντεο από την ανώμαλη προσγείωση διακρίνεται το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί το Εδιμβούργο της Σκωτίας, να προσπαθεί να διατηρήσει την πορεία του ενώ προσεγγίζει τον διάδρομο. Μόλις κατεβαίνει, γέρνει στο ένα πλευρό, το δεξί φτερό του αγγίζει την πίστα και αμέσως σταματάει.


Οι ολλανδικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.


"Το σύστημα προσγείωσης κατέρρευσε μόλις άγγιξε το έδαφος", εξήγησε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου, ο Γιάκο Μπάρτελντς. "Κανείς δεν τραυματίστηκε" και όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου.

Δείτε βίντεο από το συμβάν:


Η θύελλα, που συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 100-120 χιλιομέτρων την ώρα, προκάλεσε πολλές καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων από το Σίπχολ. Περίπου στο 60% των πτήσεων παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις περίπου μισής ώρας.


Προβλήματα λόγω των ανέμων έχουν προκληθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, κυρίως επειδή ξεριζώθηκαν δέντρα ή επειδή νταλίκες ανατράπηκαν και έκλεισαν τους δρόμους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM
Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM