Oλάντ: Δεν μας τρομάζει καμία απειλή

Oλάντ: Δεν μας τρομάζει καμία απειλή Facebook Twitter
1

"Καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει", δήλωσε σήμερα ο Φρανσουά Ολάντ, μετά τη δημοσιοποίηση από το Ισλαμικό Κράτος βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι. Στο βίντεο οι τζιχαντιστές απειλούν επίσης  όλες οι χώρες που μετέχουν στον διεθνή συνασπισμό εναντίον τους.

"Τίποτε δεν θα μας τρομάξει, καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει σε αυτό που έχει να κάνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας", σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρο, σε δηλώσεις του, κατά την διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία.


"Το μόνο που κάνουν οι εικόνες αυτές είναι να ακυρώνουν τους δράστες των εγκλημάτων αυτών", σημείωσε επίσης.

Ο Γάλλος Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην απόφαση του να παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, λέγοντας ότι "»ταν επειδή ξέρω ότι η απειλή αυτή είναι εκεί και ότι εμείς δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτε, ούτε στα μέσα για την υπεράσπιση της χώρας μας ούτε στις ελευθερίες".

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια