Οικουμενικό Πατριαρχείο: Ούτε και φέτος λειτουργία στην Παναγία Σουμελά το 15αύγουστο

Οικουμενικό Πατριαρχείο: Ούτε και φέτος λειτουργία στην Παναγία Σουμελά το 15αύγουστο Facebook Twitter
φωτ .: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημήτρης Πανάγος
0

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο ανακοίνωσε, προς απάντηση ερωτήσεων που δέχεται, ότι ούτε φέτος θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα, «επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου» καθώς οι τουρκικές αρχές συνεχίζουν να εκτελούν ανακαινιστικά έργα, τα οποία, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, θα ολοκληρωθούν πριν από τον Αύγουστο του 2018.

 

Αντιθέτως, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα τελέσει Θεία Λειτουργία στα ερείπια της ΙΜ Παναγίας Φανερωμένης, πλησίον της Αρτάκης Κυζίκου στις 23 Αυγούστου, «επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου».

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Παγκόσμια ανησυχία μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν - Διεθνείς αντιδράσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαρακτήρισε τα αμερικανικά πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «επικίνδυνη κλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται ήδη στην κόψη του ξυραφιού»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Διεθνή / Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Με σαφές μήνυμα ότι «δεν επιδιώκεται πόλεμος», αλλά «δεν θα επιτραπεί ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης «Midnight Hammer»
LIFO NEWSROOM