Οικογένεια πούλησε τα πάντα το 2017 για να αγοράσει bitcoin: Σήμερα διαθέτει «χρηματοκιβώτια» σε 4 ηπείρους

Η οικογένεια που πούλησε τα πάντα το 2017 για να αγοράσει bitcoin: Διαθέτει «χρηματοκιβώτια» σε 4 ηπείρους Facebook Twitter
0

Ήταν 2017 όταν ο Didi Taihuttu με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους ρευστοποίησαν ό,τι περιουσιακό στοιχείο είχαν στη διάθεσή τους αγοράζοντας bitcoin.

Μία κίνηση με τεράστιο, αδικαιολόγητο, ρίσκο που τους χάρισε το παρατσούκλι «Bitcoin Family». Τέσσερα χρόνια μετά την αγορά των bitcoin, η ριψοκίνδυνη οικογένεια φυλάσσει την περιουσία της σε μυστικά «χρηματοκιβώτια» σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους.

Το 2017 όταν ο Didi Taihuttu προχώρησε στην αγορά των bitcoin, η τιμή του κρυπτονομίσματος ήταν στα 900 δολάρια. Σήμερα η αξία του κινείται σε πάνω από 38.000 δολάρια.

«Έχω κρύψει τα hardware με τα ψηφιακά πορτοφόλια σε διάφορες χώρες, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να ταξιδέψω πολύ μακριά για να έχω πρόσβαση σε ένα από αυτά και να βγω από την αγορά εάν χρειαστεί» λέει ο Didi Taihuttu.

Η οικογένεια που πούλησε τα πάντα το 2017 για να αγοράσει bitcoin: Διαθέτει «χρηματοκιβώτια» σε 4 ηπείρους Facebook Twitter

Μιλώντας στο CNBC αποκάλυψε ότι η οικογένεια «αποθηκεύει» την περιουσία της σε δύο μυστικές τοποθεσίες στην Ευρώπη, δύο στην Ασία, μία στη Νότιο Αμερική και μία έκτη στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συγκεκριμένες τοποθεσίες είναι διαμερίσματα που νοικιάζουν, σπίτια φίλων ή και αυτοσχέδιες αποθήκες.

Με πληροφορίες από CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστο αν θα παραστεί στη δεξίωση προς τιμήν του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας στο Μπάκιγχαμ 

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστο αν θα παραστεί στη δεξίωση προς τιμήν του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας στο Μπάκιγχαμ 

Επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία πραγματοποιούν ο αυτοκράτορας Ναρουχίτο και η αυτοκράτειρα Μασάκο - Την Τρίτη θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν τους ο Βρετανός μονάρχης 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ