Oι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Τσάβες μετά την εγχείρηση

Oι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Τσάβες μετά την εγχείρηση Facebook Twitter
1
Oι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Τσάβες μετά την εγχείρηση Facebook Twitter

Aυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που δίνονται στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, με τον αναρρωνύοντα πρόεδρο της χώρας Ούγκο Τσάβες, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη τον Δεκέμβριο. Για τον Τσάβες, που πάσχει απο καρκίνο, είχαν κυκλοφορήσει στο μεταξύ πολλές φήμες. 

Ο Τσάβες εμφανίζεται ευδιάθετος σε νοσοκομείο της Κούβας, όπου και εγχειρίστηκε, με τις δυό κόρες του, διαβάζοντας την προχθεσινή Granma -επίσημο όργανο του κομμουνιστικού κόμματος της Κούβας. 

Η εγχείρηση αφαίρεσης καρκινικού όγκου ήταν η τέταρτη στην οποία υπεβλήθη ο Τσάβες μέσα σε 18 μήνες.


Σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών της Βενεζουέλας, ο Τσάβες αντιμετωπίζει ακόμα αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της τραχειοτομής που έχει υποστεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Περαστικά εύχομαι στον άνθρωπο. Αλλά γιατί πήγε στην Κούβα για νοσηλεία? Είναι 14 ολόκληρα χρόνια Πρόεδρος της Βενεζουέλας, μιας χώρας με πετρέλαια και πάντως πιο πλούσιας από την Κούβα, και δεν κατάφερε να φτιάξει ένα σύστημα υγείας για το λαό του? Αποτυχία του δεν είναι αυτό?