Οι κόρες τους αυτοκτόνησαν και τώρα τρεις μπαμπάδες ενώνονται για καλό σκοπό

Οι κόρες τους αυτοκτόνησαν και τώρα τρεις μπαμπάδες ενώνονται για καλό σκοπό Facebook Twitter
0

Τρεις μπαμπάδες, των οποίων οι κόρες έβαλαν τέλος στη ζωή τους, θα περπατήσουν 300 μίλια σε διάστημα δυο εβδομάδων για συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Andy Airey από την Κάμπρια έχασε την κόρη του, Sophie, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018. Η κόρη του Mike, Palmer, Beth, από το Μάντσεστερ ήταν 17 ετών όταν έβαλε τέλος στη ζωή της, τον Μάρτιο του 2020. Ο Tim Owen από το Νόρφολκ έχασε την 18χρονη κόρη του, Emily, λίγες ημέρες νωρίτερα. 

Οι τρεις άντρες θα περπατούν 20 μίλια κάθε μέρα ανάμεσα στα σπίτια τους, ξεκινώντας από το σπίτι του Andy στο Μόρλαντ, στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο Σέιλ του Μάντσεστερ και θα καταλήξουν στο Νόρφολκ. 

Κοινή ελπίδα τους να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση Papyrus, για πρόληψη των αυτοκτονιών, καθώς επίσης να ευαισθητοποιήσουν για την βοήθεια που υπάρχει εκεί έξω. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM