Οι αμερικανικές υπηρεσίες προειδοποιούν για επιθέσεις της Αλ Κάιντα μία μέρα πριν τις εκλογές

Οι αμερικανικές υπηρεσίες προειδοποιούν για επιθέσεις της Αλ Κάιντα μία μέρα πριν τις εκλογές Facebook Twitter
0

Αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποίησαν τις τοπικές αρχές στη Νέα Υόρκη, στο Τέξας και στη Βιρτζίνια για την πιθανότητα να πραγματοποιηθούν επιθέσεις από την «Αλ-Κάιντα» τη Δευτέρα, μια ημέρα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News, επικαλούμενο πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει.

Όπως μετέδωσε το δίκτυο, δεν έχουν αναφερθεί συγκεκριμένες τοποθεσίες, όμως αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών έχουν ενημερώσει τις αντιτρομοκρατικές δυνάμεις κρούσης για την πιθανή απειλή.

«Το FBI, συνεργαζόμενο με τους ομοσπονδιακούς πολιτειακούς και τοπικούς ομολόγους μας, μοιράζεται και αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους εταίρους του στην κοινότητα της επιβολής του νόμου και των πληροφοριών για να εντοπίσει και να αναχαιτίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει απειλή για τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε στο CBS ανώτερος αξιωματούχος του FBI.

Το Reuters από την πλευρά του δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αμέσως την πληροφορία και αξιωματούχοι στο αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν απάντησαν σε αίτημα για σχόλιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ