Ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης δέχτηκε επίθεση από κογιότ- Η ανάρτησή του

Ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης δέχτηκε επίθεση από κογιότ- Η ανάρτησή του Facebook Twitter
O Κωνσταντίνος Καρνάζης στην Αθήνα
0

Ο υπερμαραθωνοδρόμος ελληνικής καταγωγής Κωνσταντίνος Καρνάζης γνωστός ως Dean Karnazes αποκάλυψε με ανάρτησή του στα social media ότι δέχτηκε επίθεση από κογιότ.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε αμέσως μετά την επίθεση στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, ο 59χρονος δρομέας φαίνεται με ματωμένο πρόσωπο και μπλούζα ενώ έτρεχε απόσταση άνω των 240 χλμ  στο Marin Headlands της Καλιφόρνια.

«Μου συνέβη κάτι πολύ τρομακτικό», λέει φανερά λαχανιασμένος. «Δέχθηκα επίθεση από ένα κογιότ. Πρώτη φορά».

Είπε ότι το κογιότ του επιτέθηκε αλλά το τρόμαξε με ένα κοντάρι που κουβαλούσε μαζί του.

«Ήταν λίγο βάναυσο. Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω. Υποθέτω ότι πρέπει να συνεχίσω, αλλιώς μάλλον θα επιστρέψει» λέει ο πιο διάσημος δρομέας υπεραποστάσεων του κόσμου, που έχει τρέξει σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Στη λεζάντα του βίντεο ο Καρνάζης έγραψε ότι στο παρελθόν έχει δεχθεί επίθεση και από καρχαρία. «Και τώρα από κογιότ. Και τα δύο περιστατικά ήταν τρομακτικά» είπε.

Στη η συνέχεια ανάρτησε μία προειδοποίηση όπου ζητά από τους ανθρώπους να σταματήσουν να ταΐζουν τα κογιότ.

«Όπως είδα άνθρωποι (κυρίως τουρίστες) τάιζαν άγρια ​​κογιότ στην περιοχή Marin Headlands της Καλιφόρνια. Αυτό πρέπει να σταματήσει» έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία που προέτρεπε τον κόσμο να μην ταΐζουν τα κογιότ.

Συνέχισε δε, λέγοντας «Οι τοπικοί Ρέιντζερς κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αλλά εμείς οι δρομείς είμαστε έξω σε αυτές τις περιοχές περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο».

Σε νεότερη ανάρτησή του ενημερώνει δε, ότι θα συμμετάσχει στον εναρκτήριο Ημιμαραθώνιο της Σαντορίνης «στα θρυλικά νησιά των Κυκλάδων» όπως γράφει χαρακτηριστικά, που θα διεξαχθεί από τις 23 ως τις 25 Σεπτεμβρίου στο νησί.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν: «Εντοπίσαμε το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο»

Διεθνή / Ερντογάν: «Εντοπίσαμε το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο»

Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι το πεδίο περιέχει δέκα από τα δεκαεπτά γνωστά στοιχεία σπάνιων γαιών, υλικά ζωτικής σημασίας για την αμυντική βιομηχανία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  και τη διαστημική τεχνολογία
LIFO NEWSROOM
Το Λονδίνο έγινε παγκόσμιο κέντρο κλοπής κινητών τηλεφώνων - Τώρα ξέρουμε γιατί

Διεθνή / Το Λονδίνο έγινε παγκόσμιο κέντρο κλοπής κινητών τηλεφώνων - Τώρα ξέρουμε γιατί

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κλιμακώνει τις επιχειρήσεις κατά της κλοπής κινητών, αποκαλύπτοντας παγκόσμια εγκληματικά δίκτυα που χρησιμοποιούν e-bikes και καταστήματα μεταχειρισμένων τηλεφώνων για να εξάγουν χιλιάδες κλεμμένα iPhone στο εξωτερικό
LIFO NEWSROOM
Ο Μακρόν παραδέχεται λάθος και αναζητά πολιτική σταθερότητα

Διεθνή / Ο Μακρόν παραδέχεται λάθος και αναζητά πολιτική σταθερότητα

Ο Εμανουέλ Μακρόν «παγώνει» την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση συντάξεων για να στηρίξει τον πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί, προσπαθώντας να αποφύγει την κατάρρευση της κυβέρνησης και την πολιτική κρίση στη Γαλλία πριν τις εκλογές του 2027
LIFO NEWSROOM