ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ο Τζάστιν Τρουντό ντύθηκε σούπερμαν για το Halloween

Ο Τζάστιν Τρουντό ντύθηκε σούπερμαν για το Halloween Facebook Twitter
0

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τρουντό, παρά το σοβαρό προφίλ του πολιτικού δεν παύει να είναι ένας νεαρός ηγέτης που τολμά να «παίξει» με την εικόνα του.

Έτσι, εμφανίστηκε ως Κλαρκ Κέντ μπροστά στις κάμερες εισερχόμενος στο κοινοβούλιο με αφορμή το Halloween.

Μάλιστα, συστήθηκε ως σούπερμαν στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν καθώς μέσα από το κοστούμι του είχε φορέσει τη στολή του υπερήρωα και άνοιξε το πουκάμισό του όταν κατέβηκε τα σκαλιά. Για τις ανάγκες του ρόλου φόρεσε και τα γνωστά γυαλιά του Κλαρκ Κεντ και είπε με στόμφο: «Έπρεπε να γίνει».

Η ατάκα αυτή θα μπορούσε να είναι και κάποιο πολιτικό μήνυμα ωστόσο πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο Καναδός πρωθυπουργός αναζητά τα φώτα της δημοσιότητας δια καώς.

Παρόλα αυτά, ο κ. Τρουντό φαίνεται πώς διασκεδάζει το Halloween τα τελευταία χρόνια προβαίνοντας σε ευφάνταστες μεταμφιέσεις.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Βουλή των Λόρδων ο Κάρολος και η Καμίλα για την «Ομιλία του Βασιλιά»

Διεθνή / Στην Βουλή των Λόρδων ο Κάρολος και η Καμίλα για την «Ομιλία του Βασιλιά»

Η «ομιλία του βασιλιά» σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου, μετά τις εκλογές της 4ης Ιουλίου - Η νέα κυβέρνηση θα βασίζεται στις αρχές της ασφάλειας, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών για όλους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν έχασε την υπόθεση για τη διαφάνεια των συμβολαίων των εμβολίων Covid-19

Διεθνή / Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν έχασε την υπόθεση για τη διαφάνεια των συμβολαίων των εμβολίων Covid-19

Η Επιτροπή συμφώνησε μόνο να δώσει μερική πρόσβαση σε ορισμένα συμβόλαια, υποστηρίζοντας ότι ορισμένα τμήματα είχαν διαγραφεί για την προστασία εμπορικών συμφερόντων ή για θέματα ιδιωτικότητας
LIFO NEWSROOM