Ο Τραμπ σε ρόλο DJ, στο Μαρ-α-Λάγκο: «Η μουσική θα είναι καταπληκτική»

Ο Τραμπ σε ρόλο DJ, στο Μαρ-α-Λάγκο: «Η μουσική θα είναι καταπληκτική» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι αποφάσισε να δοκιμάσει να κάνει τον DJ, για τους καλεσμένους του στο Μαρ-α-Λάγκο. 

Τα μέλη του κλαμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα έλαβαν την Τετάρτη σημείωμα που ανέφερε ότι θα ακούσουν υπέροχη μουσική κατά τη διάρκεια του δείπνου της Παρασκευής και του Σαββάτου, «με τον Ντόναλντ Τραμπ σε ρόλο DJ».

«Η μουσική θα είναι καταπληκτική, θα είναι πολύ διασκεδαστικό και θα συνεχίσει έως αργά το βράδυ», ανέφερε ακόμη το σημείωμα, σύμφωνα με tweet της ρεπόρτερ των New York Times, Μάγκι Χάμπερμαν. 

Δεν είναι γνωστό τι μουσική επέλεξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στον Έλτον Τζον, παρότι ο σταρ αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του. Επίσης, σε εμφανίσεις που έκανε επί της προεδρίας του μεταξύ άλλων έχουν ακουστεί τα YMCA και Macho Man των Village People και το My Way του Φρανκ Σινάτρα. 

Ο Έρικ Σουάλγουελ, βουλευτής των Δημοκρατικών, έκανε κάποιες προβλέψεις στο Twitter για τα τραγούδια που θα είναι στην playlist του Τραμπ: το Don’t You Forget About Me (Μην με ξεχνάς) των Simple Minds, το Dancing with Myself (Χορεύοντας με τον εαυτό μου) του Billy Idol, το Back in the USSR (Πίσω στην ΕΣΣΔ) των Beatles και το Loser (Χαμένος) του Beck. 

Ο πρώην πρόεδρος, σημειώνει ο Guardian, μπορεί να κάνει «ζέσταμα» ενόψει της εκδήλωσης που θα διοργανώσει εντός του Φεβρουαρίου στο Μαρ-α-Λάγκο, για τη συγκέντρωση χρημάτων. Τα εισιτήρια για αυτή την εκδήλωση φτάνουν έως τα 250.000 δολάρια. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM