Ο Τραμπ σε ρόλο DJ, στο Μαρ-α-Λάγκο: «Η μουσική θα είναι καταπληκτική»

Ο Τραμπ σε ρόλο DJ, στο Μαρ-α-Λάγκο: «Η μουσική θα είναι καταπληκτική» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι αποφάσισε να δοκιμάσει να κάνει τον DJ, για τους καλεσμένους του στο Μαρ-α-Λάγκο. 

Τα μέλη του κλαμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα έλαβαν την Τετάρτη σημείωμα που ανέφερε ότι θα ακούσουν υπέροχη μουσική κατά τη διάρκεια του δείπνου της Παρασκευής και του Σαββάτου, «με τον Ντόναλντ Τραμπ σε ρόλο DJ».

«Η μουσική θα είναι καταπληκτική, θα είναι πολύ διασκεδαστικό και θα συνεχίσει έως αργά το βράδυ», ανέφερε ακόμη το σημείωμα, σύμφωνα με tweet της ρεπόρτερ των New York Times, Μάγκι Χάμπερμαν. 

Δεν είναι γνωστό τι μουσική επέλεξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στον Έλτον Τζον, παρότι ο σταρ αρνήθηκε να τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του. Επίσης, σε εμφανίσεις που έκανε επί της προεδρίας του μεταξύ άλλων έχουν ακουστεί τα YMCA και Macho Man των Village People και το My Way του Φρανκ Σινάτρα. 

Ο Έρικ Σουάλγουελ, βουλευτής των Δημοκρατικών, έκανε κάποιες προβλέψεις στο Twitter για τα τραγούδια που θα είναι στην playlist του Τραμπ: το Don’t You Forget About Me (Μην με ξεχνάς) των Simple Minds, το Dancing with Myself (Χορεύοντας με τον εαυτό μου) του Billy Idol, το Back in the USSR (Πίσω στην ΕΣΣΔ) των Beatles και το Loser (Χαμένος) του Beck. 

Ο πρώην πρόεδρος, σημειώνει ο Guardian, μπορεί να κάνει «ζέσταμα» ενόψει της εκδήλωσης που θα διοργανώσει εντός του Φεβρουαρίου στο Μαρ-α-Λάγκο, για τη συγκέντρωση χρημάτων. Τα εισιτήρια για αυτή την εκδήλωση φτάνουν έως τα 250.000 δολάρια. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM