ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Ο Τραμπ κατηγορεί τους Δημοκρατικούς για τον τρομοκράτη της Νέας Υόρκης

Ο Τραμπ κατηγορεί τους Δημοκρατικούς για τον τρομοκράτη της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Ευκαιρία έψαχνε ο Ντόναλντ Τραμπ. Στους Δημοκρατικούς προσπαθεί να ρίξει την πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι ο τρομοκράτης που χτύπησε την Τρίτη (31/10) στη Νέα Υόρκη κατάφερε να έρθει στις ΗΠΑ χάρη στις δικές τους πολιτικές.

Σε αναρτήσεις στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι ο 29χρονος δράστης Σαϊφίλο Σαΐποφ, που γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν, κατόρθωσε να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ χάρη στο πρόγραμμα Diversity Visa Lottery, το οποίο απέδωσε στον ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ.

Το εν λόγω πρόγραμμα καλύπτει χώρες με μικρές μεταναστευτικές ροές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Σαΐποφ μετανάστευσε νόμιμα στις ΗΠΑ το 2010, όμως οι αμερικανικές Αρχές δεν έχουν διευκρινίσει χάρη σε ποιο πρόγραμμα έγινε δεκτό το αίτημά του.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι προσωπικά θέλει κριτήρια μετανάστευσης που βασίζονται στην αξία του κάθε αιτούντα, κι όχι «Δημοκρατικά συστήματα λοταρίας».

«Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί (και έξυπνοι) [...] Θα σταματήσουμε αυτή την τρέλα», προσέθεσε.

Πληροφορίες από Financial Times 

Διεθνή
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί πρότυπο για όσους αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, σύμφωνα με μελέτη

Διεθνή / Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί πρότυπο για όσους αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, σύμφωνα με μελέτη

Μελέτη αποκαλύπτει τον θετικό αντίκτυπο που έχει η κορυφαία τραγουδίστρια στο κοινό της, λόγω της προθυμίας να συζητήσει ανοιχτά τις προσωπικές της δυσκολίες
LIFO NEWSROOM
Από την δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν στην απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Διεθνή / Από την δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν στην απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Στην αμερικανική ιστορία τέσσερις πρόεδροι δολοφονήθηκαν, από τον Αβραάμ Λίνκολν το 1865 μέχρι τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1963 - Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρόναλντ Ρήγκαν έγινε το 1981
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ