O Σόιμπλε μετά το Eurogroup:Σήμερα ήταν μια πολύ κακή ημέρα

O Σόιμπλε μετά το Eurogroup:Σήμερα ήταν μια πολύ κακή ημέρα Facebook Twitter
0

«Σήμερα ήταν μια πολύ κακή ημέρα» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του μετά τη λήξη του Β γύρου Eurogroup ο κος Σόιμπλε. O Γερμανός ΥΠΟΙΚ τόνισε πως «Δεν είμαστε εμείς αυτοί που επιλέξαμε τη διακοπή των διαπραγματεύσεων» και ανέφερε πως θα "κάνει τα πάντα για να καταπολεμήσει οποιονδήποτε κίνδυνο μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στην ευρωζώνη.

 

Ο ίδιος προέβλεψε ότι η Ελλάδα θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες μέσα στις επόμενες ημέρες, διαβεβαιώνοντας πάντως πως η χώρα παραμένει μέλος της ευρωζώνης και πως θα γίνουν τα πάντα για να βοηθηθεί ο ελληνκός λαός.

 

Παράλληλα ανέφερε πως η απογοήτευση είναι τεράστια, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει.

 

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι γνωρίζουμε για την επιχείρηση «Project Freedom» του Τραμπ στα Στενά του Ορμούζ

Οι ΗΠΑ επιχειρούν να αποκαταστήσουν τη ναυσιπλοΐα στην περιοχή μέσω της πρωτοβουλίας «Project Freedom», την ώρα που η ένταση με το Ιράν κλιμακώνεται και η απειλή ευρύτερης σύρραξης παραμένει ανοιχτή
THE LIFO TEAM